Spectacolul “Frumoasa din pădurea adormită" revine la Teatrul Gong, cu șase reprezentații

Copiii și nu numai o pot revedea pe “Frumoasa din pădurea adormită, în weekendul 18 – 20 septembrie, la Teatrul “Gong” din Sibiu.

Spectacolul, o adaptare după Frații Grimm, este un proiect comun realizat de Eleonora Coșuleț, Gabriela Mitrea și Raluca Răduca.

“Poveștile sunt magice, iar farmecul lor străbate generații, făcându-le nemuritoare. „Frumoasa din povestea adormită” este un spectacol precum un „concert de cameră”, ce vrea să ne poarte înapoi în timp. Atmosfera este creată de un decor construit din costume de epocă, completat de muzica clasică. Trei fetițe descoperă un turn în care „poveștile se odihnesc” și în care rochii și armuri se transformă în castele, păduri, grădini, iar cufere fermecate adăpostesc păpuși care te îndeamnă la joacă, iar joaca lor devine o poveste – cea a frumoasei din pădurea adormită”, spun reprezentanții Teatrului “Gong”.

Reprezentațiile vor avea loc în 18, 19 și 20 septembrie, de la orele 10 și 18, în curtea interioară a instituției teatrale. O reprezentație este dedicată unei singure familii. Un bilet costă 50 de lei și este valabil pentru o familie alcătuită din maximum zece persoane.