Ce se întâmplă la ACUARELA de Romanian Design Week

Ediția 2020 a Romanian Design Week (RDW), cel mai amplu festival multidisciplinar dedicat industriilor creative, un eveniment prezentat de The Institute și UniCredit Bank. Festivalul, care se desfășoară în intervalul 11-20 septembrie, în București, își propune să ilustreze rolul pe care îl are designul în construirea unui viitor mai bun, abordând ca temă SCHIMBAREA (CHANGE). Ce se întâmplă la ACUARELA de Romanian Design Week?

 

13-20 septembrie

Acuarela BUSBAR DRAWING X hotspot Absolut

Absolut
De Romanian Design Week 2020, între 13 și 20 septembrie, Acuarela continuă desenarea busbarului Volkswagen T2 din anii '60 din GrădinAcuarela. Acuarela va fi hotspot Absolut în cadrul Romanian Design Week. În 2013, acesta a fost desenat de Kitra, în 2018 de Andrei Argaetic, iar anul acesta Andrei și Absolut vor preda ștafeta lui RECIS să facă schimbarea.

 

14-20 septembrie

Artist on the table - Ștefan Vartolomei

Vartolomei

De Romanian Design Week, Acuarela propune un mod alternativ de expunere a fotografiei de artă. Artist on the table îl are ca invitat pe fotograful Ștefan Vartolomei între 14 și 20 septembrie. Fotografiile vor fi expuse pe fiecare masă din cadrul Acuarela și vor putea fi vizionate oricând în intervalul nostru orar.

 

15 septembrie, 19:00

PANDEMIC BALLERINA - proiect foto Florin Cristache

ballerina

Marți, 15 septembrie, Acuarela prezintă expoziția de fotografie Pandemic Ballerina - Florin Cristache - în Grădina Secretă. Pandemic Ballerina, expoziție foto de artă, în Grădina Secretă prezintă o serie de fotografii realizate de fotograful Florin Cristache, care documentează și cercetează traseul artistic al unei balerine în contextul pandemic.

 

16 septembrie, 19:00

STUDIO CO+LOR - FUN FACTS

studio co+lor

Miercuri, 16 septembrie, de la 19:00, Imbold/ Acuarela și Studio CO+LOR propun un antrenament vizual cu povești animate scurte despre mediul înconjurător. De la povești legate de animale, apariția unor cuvinte, „botezarea” planetelor, până la subiecte actuale legate de tehnologie. Constantin și Loreta (Studio CO+LOR) ne propun să abordam într-o manieră relaxată subiecte neobișnuite/ amuzante, dar și topicuri aparent banale, dar care au o poveste în spate care merită a fi spusă. 

17 septembrie, 19:00

Caliu si prietenii - 7 ani și jumătate de Acuarela Bistro

Caliu

Acuarela și-a deschis porțile iarna, pe zăpadă, și nu am reușit să ne sărbătorim sub umbrele până acum. Așa că, de Romanian Design Week, chemăm Taraf de Caliu să ne cânte cum numai ei știu, să mâncăm gustos ce mănâncă și ei și să aniversăm cei 7 ani și jumătate de Acuarela Bistro responsabil, respectând normele de distanțare socială.

 Bilete

Acuarela

Acuarela este un mic bistro pentru comunitatea de artiști din București, un mix colorat de obiecte recondiționate, bucăți dragi de trecut și lucrări de artă adunate în ultimii 7 ani și jumătate.

Newsletter