Bow Anderson lansează single-ul "Island"

Bow Anderson, artista originara din Edinburgh, a revenit cu single-ul "Island", despre care Elton John a declarat că "Doamne, cât ador melodia! Ar putea să lumineze întregul Edinburgh prin stilul sau".

"Island" este track-ul lansat după "Heavy", piesa pentru care Bow a filmat un videoclip în casa sa din Scoția. Pe lângă acestea, single-ul de debut al artistei a devenit viral, depășind 4,5 milioane de ascultări și ajungând în top 20 al topului Spotify Viral.

Noul single o confirma pe Bow ca fiind una dintre artistele cu potențial enorm din UK. Piesa "Island" combină stilul Rihannei de la începuturile sale cu genul soul al anilor '60 si este un imn puternic despre femeile care sunt stăpâne pe propriile forțe. «"Island" este despre a-ți ști valoarea și de a ști că tu meriți tot ce este mai bun, pentru că tu ești un diamant», a declarat Bow. 

Asculta aici: https://umusic.lnk.to/IslandPR

Bow Anderson este o tânără artistă născuta în Estul orașului Edinburgh. În adolescență, Bow s-a antrenat la trambulină pentru a fi inclusă în echipa naționala din UK, însă, din cauza unui accident, a fost nevoită sa renunțe la acest sport. În schimb, chiar daca despărțirea de acest sport a fost dureroasă, Bow și-a descoperit vocea.

De-a lungul perioadei de reabilitare, tatăl artistei cânta împreună cu ea înainte de somn, fapt care a făcut-o pe Bow să se mute în Londra după ce s-a vindecat, pentru a face muzică.

Astăzi, melodiile lansate de Bow sunt inspirate de etica muncii sale, vibe-ul muzicii soul, încorporate într-o producție moderna R&B.

  • Newsletter Zile și Nopți:

Newsletter