Madame Sophie Urban Fair

Luna septembrie este dedicată activităților în familie sau cu prietenii!

Între 19-20 septembrie te așteptăm într-o locație exclusivista, la Maison 13, pentru un eveniment de shopping alternativ si urban! In premiera am selectat cele mai cool truck-food-uri din București care te vor surprinde cu preparate delicioase, de la șiberek si kataif la burgheri si bere artizanala! Pentru ca la fiecare ediție încercăm sa aducem ceva nou si potrivit personalității tale, creatorii de frumuseți urbane ti-au pregătit haine, bijuterii, jucării, obiecte artizanale, cosmetice pentru o piele frumoasa si sănătoasă, produse din lavanda sau miere.

Iar daca ești in căutarea unui cadou sau vrei sa faci o schimbare in decorul casei sau biroului, gasesti tablouri, accesorii si ceramica. Toate sunt create special pentru tine, iubitorule de frumos si calitate! Copiii vor fi răsfățați cu dulciuri si înghețata artizanala. Si cat timp tu faci plimbari printre standurile de sub copacii umbroși, cei mici pot participa la ateliere de creație.

Pentru ca vrem sa oferim o cat mai mare diversitate, Cristian DeNis, finalist IUmor, va sustine un spectacol de scamatorie.

Te vei simți in siguranță, chiar si in contextul actual. Purtarea măștii este obligatorie, vom avea dezinfectant de mâini la recepție, iar accesul in locație va fi limitat la un număr de maximum 50 de persoane concomitent.

De 8 editii sustinem si promovam micile ateliere de creatie. Te invitam sa cumperi local, autentic romanesc urban! Te invitam sa cunosti oamenii din spatele brandurilor, sa socializezi si sa petreci timp de calitate pret de un week-end!

  • Newsletter Zile și Nopți:

Newsletter