COMEDIA REVINE ÎN SALA DE TEATRU

 

Teatrul de Comedie anunță deschiderea stagiunii 2020-2021, cu trei reprezentanții consecutive DOI PE O BANCĂ după Aleksandr Ghelman, regia Mihai Bendeac, programate în datele de 25, 26 și 27 septembrie, ora 19.00, la Sala Radu Beligan. Distribuție: Mihai Bendeac și Ilona Brezoianu; scenografie Gabriella Spiridon, muzica Mihnea Irimia, traducerea Boris Melinti. După o primă reprezentație de 8 martie, dedicată exclusiv doamnelor și domnișoarelor, chiar înaintea instaurării stării de urgență, la reluare spectacolul s-a bucurat de o vânzare record, în 40 de minute fiind sold out toate biletele pentru cele trei seri.

Doi pe o bancă - Ilona Brezoianu și Mihai Bendeac

Noua stagiune se va desfășura exclusiv la Sala Radu Beligan, unde spectatorii sunt invitați să vadă și adaptări ale spectacolelor de la celelalte săli. Astfel, începutul lunii octombrie aduce pe scena mare reprezentații ale spectacolelor DON JUAN după Moliere, regia Andrei și Andreea Grosu, vineri 2 octombrie, DISEARĂ LA 7 de Aurelian Bărbieru, regia Chris Simion-Mercurian, sâmbătă 3 octombrie și RENCONTRES cu Dragoș și Violeta Huluba, duminică 4 octombrie, de la ora 19.00.

Don Juan - Dan Rădulescu, Liviu Pintileasa

Teatrul de Comedie va continua activitatea și în mediul online, unde spectatorii vor putea urmări o serie nouă de podcast-uri despre stagiunea actuală, în contextul pandemiei, și multe alte subiecte. Vom reveni cu detalii pe site-ul nostru www.comedie.ro,

Rencontres - Violeta Huluba si Dragos Huluba

Măsuri adoptate în contextul pandemiei de COVID-19:

Accesul publicului la reprezentațiile programate în sălile de spectacol ale Teatrului de Comedie se va face cu respectarea strictă a regulilor cuprinse în ORDINUL nr. 1495/2020, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, din 1 septembrie 2020, cu modificările și completările ulterioare. Informații complete AICI.