Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/09/2020
Viața Orașului

Garden Party – împreuna pentru o #Rază de speranță

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Garden Party – împreuna pentru o #Rază de speranță Share Garden Party – împreuna pentru o #Rază de speranță


Eveniment de  networking organizat sub patronajul CONAF România. Duminică , 20 septembrie 2020 începând cu ora 14.00, brașovenii, si nu numai,  sunt invitați la un special Garden Party! Sub patronajul CONAF România, evenimentul va avea loc la Domeniul Dâmbu Morii Brașov si este  organizat de ELEXUS și Asociația Rază de Speranță Brasov.

Astfel, organizatorii propun, într-un cadru elegant și rafinat, invitația de a participa la o altfel de acțiune care să aducă împreună oamenii care doresc să se alăture unui eveniment cu iz tomnatic de networking și bună dispoziție, prezența participantilor reprezentand o reală contribuție pentru a aduce un zâmbet în viața copiilor cu tulburări din spectrul autist.

Evenimentul este unul cu totul special, reunind la Brașov reprezentante ale Confederatiei Naționale Pentru Antreprenoriat Feminin, CONAF, din București și din întreaga țară, reprezentanți ai instituțiilor publice, precum și persoane din mediul de afaceri brașovean.

Program

Și cum participarea la orice eveniment este un prilej de bucurie, gazdele evenimentului au pregătit un program dinamic, surprize culinare, degustare de vinuri alese de la Crama Oprisor susținută de somelier Bogdan Taus, loterie cu premii și momente de poveste. De asemenea, nu vor lipsi momentele artistice de excepție: ne vor bucura cu prezența extraordinară artiștii Arabela Nicolau și Marius Mihalache Band, alături de artiști locali cunoscuti: Cvartetul Fortissimi & Dalma și Trupa VIBE. 

Participarea se face pe baza de Invitație cu donație de 200 de lei/persoană.

Evenimentul își propune să aducă o rază de speranță pentru copiii si tinerii cu autism, fiind organizat în scopul atragerii de fonduri necesare pentru terapiile specifice de recuperare.

Donații

De asemenea, cei interesati se pot alătura initiațivei prin donarea de produse și servicii pentru loteria organizată în cadrul evenimentului și prin donații în contul organizației RO23RNCB0053130344160003 deschis la BCR Brasov.

  • Evenimentul se înscrie în acțiunile de susținere ale proiectului #Eroi de poveste – Brașov Heroes 2020.
  • Evenimentul va avea loc în aer liber cu respectarea reglementărilor sanitare în vigoare iar participarea se face pe baza de confirmare, locurile fiind limitate.
  • Drees code: Garden Party.

“Alăturati-vă împreună cu oaspeții noștrii speciali și cu prieteni buni, să sărbătorim și să sprijinim în același timp!”

 

 

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută