Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/10/2020
Muzică

Fletcher lansează o nouă versiune a piesei „Bitter”, în colaborare cu Trevor Daniel

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Fletcher lansează o nouă versiune a piesei „Bitter”, în colaborare cu Trevor Daniel Share Fletcher lansează o nouă versiune a piesei „Bitter”, în colaborare cu Trevor Daniel


Ascultă aici: https://umusic.lnk.to/FletcherTrevorDanielPR

Dacă în luna mai a acestui an, frumoasa artistă Fletcher colabora cu Kito pentru single-ul „Bitter”, la câteva luni distanţă artistul lansează versiunea piesei alături de Trevor Daniel.

Fletcher lansează o nouă versiune a piesei „Bitter”, în colaborare cu Trevor Daniel

Versiunea originală a adunat peste 30 milioane de ascultări pe platformele de streaming. Piesa a fost produsă în timpul carantinei, prin telefon, şi este compusă de catre Fletcher, Kito şi Mary Weitz, în urma cu câteva luni.

Track-ul „Bitter” este lansat dupa EP-ul de debut a lui Fletcher – „you ruined new york city for me”, care a inclus şi super-hitul „Undrunk”, care a stat timp de câteva săptămâni în topul Billboard Hot 100 şi a ajuns pe primul loc în topul Spotify Viral.

Recent, Fletcher a colaborat cu Niall Horan pentru o versiune cover a piesei „Lover”, de la Taylor Swift, care a stârnit numeroase reacţii pozitive din partea presei, dar şi din partea lui Taylor.

Originară din New Jersey, unde şi-a cultivat pasiunea pentru muzică, Fletcher a absolvit Institutul de Muzică Clive Davis din New York. Până în prezent, Fletcher are peste 500.000.000 de ascultări pe streaming pentru piesele lansate, iar de-a lungul timpului a fost invitată pe scenele unor festivaluri importante din lume precum The iHeartRadio Music Festival, Lollapalooza, Bonnaroo, Life is Beautiful etc.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută