NOAPTEA VRĂJITOARELOR LA OPERA COMICĂ PENTRU COPII

Opera Comică pentru Copii pregătește trei seri pline de momente magice și malefice, la iubitul eveniment NOAPTEA VRĂJITOARELOR. Pe  23, 24 și 25 octombrie te invităm să îți pregătești cea mai frumoasă costumație și să pătrunzi în lumea fantastică a poveștilor de pe Calea Giulești 16. Momentele de magie și iluzionism vor transforma curtea OCC într-un loc plin de mister.

Personajele negative din spectacolele Operei Comice pentru Copii - vrăjitoare, regine, pirați și animale fantastice își dau întâlnire pe Scena Mare din grădină. Împreună au pregătit pentru micii și marii spectatori reprezentații scurte și extrem de dinamice, pline de culoare și neprevăzut!  Printre personajele  acestor seri se regăsesc - ,,Fantoma de la Operă”, Vrăjitoarea din ,,Hansel și Gretel”, Vrăjitoarea Zug Zag din ,,Micuța Dorothy”, Mama vitregă și ,,Alba ca zăpada”, lupul din ,,Scufița Roșie” și pirații din ,,Peter Pan”.

Biletele se pot achiziționa online,  cu doar 10 lei: https://www.bilete.ro/noaptea-vrajitoarelor/

CINEMA PE ACOPERIȘUL OCC

De asemenea, programul filmelor continuă pe acoperișul OCC, cu producții speciale, care vin în completarea activităților din curte:

  • Vineri, 23 octombrie, ora 19:30 - Familia Addams
  • Sâmbătă, 24 octombrie, ora 19:30 - Coraline
  • Duminică, 25 octombrie, ora 19:30 - Maleficent 

Până weekendul viitor, te așteptăm la Cinema pe acoperișul OCC și în acest weekend:

  • Vineri, 16 octombrie, ora 20:00 - Incredibilii
  • Sâmbătă, 17 octombrie, ora 20:00 - Anastasia
  • Duminică, 18 octombrie, ora 20: - Frumoasa și Bestia

Bilete disponibile exclusiv online: https://eventbook.ro/festival/kinodiseea?page=2

ACTIVITĂȚI DE TOAMNĂ ÎN CURTEA OCC

Ca distracția să fie completă, toate activitățile vor fi specifice anotimpului curent: Labirintul Toamnei, ateliere de sculptat dovlecei, grădina cu plante carnivore, grădina cu fluturi exotici, Școala de Șoferi OCC, Stage Academy, Express OCC, Râu cu Bărcuțe, Plimbări cu Căluțul și alte surprize.

Labirintul toamnei

Program:  Vineri - 17:00 - 21:30 / Sâmbătă și duminică - 10:00 - 14:00 și 17:00 - 21:30 

Se vor respecta cu strictețe toate măsurile sanitare de protecție. Publicul va beneficia de măsurile de prevenție necesare în această perioadă, simțindu-se în siguranță. Este obligatorie purtarea măștii, acoperind nasul și gura. Fiecărui spectator i se va lua temperatura înainte de a i se permite accesul în spațiul dedicat desfășurării spectacolului și i se va pune la dispoziție dezinfectant.