For Sale Pub: O stare de spirit

În septembrie 2000 s-a bătut primul cui în amenajarea For Sale Pub, o simplă idee de afacere într-un domeniu în creștere în aceea perioadă și care imediat după deschiderea din mai 2001 a devenit mult mai mult decât un nou bar în oraș, transformându-se practic într-o stare de spirit.

Pe atunci majoritatea afacerilor se nășteau din instinct, fără prea multe cunoștințe, te apucai de ceva într-un mod aproape inconștient și învățai detaliile din mers, prin experiență. Piața ierta stângăciile de începător. Dacă îți îndrepți întreaga atenție către un lucru, îți pui tot sufletul și toată energia, nu are cum să nu iasă ceva frumos.

 

„Știți ce este libertatea? Un sentiment atât de puternic, încât îl simți în toată ființa ta, chiar dacă ești băgat în cușcă sau legat în lanțuri. ”

 

Kope Gyongy

Gyöngyi Köpe, owner For Sale Pub


În toți acești ani For Sale Pub a rămas un conservator, punând mare accent pe propriile tradiții, obiceiuri specifice localului, păstrarea valorilor inițiale, care fizic înseamnă peste 200 de tone de alune oferite din partea casei, un meniu actual apropiat de cel inițial, inclusiv majoritatea cockteilurilor existau de la început (Jack picior de lemn, Jim roșcatul, Bivol turbat, Purceluș șchiop etc.), valuri de bere ce ar umple o piscină, muzică pentru toate gusturile, dar care a trecut proba timpului, lumânări… și multe altele. În plan subtil am reușit să păstrăm o energie anume, care nu se poate descrie în cuvinte și care atrage înapoi pe toți cei care au avut capacitatea să o simtă…


Cea mai mare satisfacție a noastră în toți acești ani este faptul că această energie au simțit-o mult mai mulți decât ne-am fi putut noi imagina.

 

For Sale Pub colaj

Realitatea a suferit modificări în momentul în care am început să ne pierdem din libertăți, cel mai zguduitor moment fiind în martie 2016, când brusc fumătorii… știți continuarea.

Ce aș putea să vă spun de anul 2020? Nu ne-a mai rămas nici măcar libertatea de a deschide.

Împreună cu personalul, care a reușit să reprezinte spiritul localului de-a lungul timpului, visăm cu răbdare la momentul în care deschidem ușile fără să vă impunem să purtați măști, să mergeți pe trasee marcate, să stați doar x persoane la masă… Știți când se va întâmpla asta? Depinde numai de noi, de fiecare în parte!

Cu drag, For Sale Pub,
care nu și-a uitat clienții și care le mulțumește pentru această frumoasă experiență. La mulți ani Zile și Nopți!

For Sale Kope

Text de Gyöngyi Köpe
owner For Sale Pub

 

  • Newsletter Zile și Nopți:

Newsletter