Votează iMapp Bucharest la AV AWARDS!

Demarată de iMapp Bucharest – unul dintre cele mai importante evenimente de video mapping din lume, organizat de Primăria Capitalei prin Creart, campania internațională de solidaritate “One World. One Heart.” care a avut loc anul acesta, în carantina generată de pandemia de COVID-19, este finalistă la Premiile AV AWARDS din Londra, la categoria “AV IN ACTION”. Este a două nominalizare pentru iMapp Bucharest la AV Awards, în anul 2016 evenimentul fiind desemnat finalist la categoria “Live Event of the Year”.

AV AWARDS este o competiție internațională de renume, menită să recunoască și să premieze excelența în  întreaga industrie audiovizuală, organizată de AV MAGAZINE din Marea Britanie, o publicație care este o autoritate în domeniul recenziilor audiovizuale de mai bine de 40 de ani, bucurându-se de recunoaștere atât în Europa, cât și în afara ei. Având în vedere pandemia care a afectat întreaga planetă, echipa revistei AV MAGAZINE a dorit să evidențieze inovația și ingeniozitatea de care au dat dovadă specialiștii și artiștii din comunitatea audiovizuală de-a lungul acestei perioade. Astfel, organizatorii Premiilor AV AWARDS au introdus o nouă categorie în competiție – “AV IN ACTION”, unde evenimentul iMapp Bucharest este finalist anul acesta, alături de nume precum CIE Group, Clevertouch, Harman, NowSignage, One Digital Signage, Phoenix Audio și Unilumin.

Câștigătorul premiului “AV IN ACTION” va fi desemnat prin votul publicului, dintre cei opt finaliști internaționali, și va fi anunțat în cadrul ceremoniei virtuale a AV AWARDS din data de 20 noiembrie 2020.

av in action

  • VOTEAZĂ iMapp Bucharest până pe 4 noiembrie 2020 și trimite România pe podiumul uneia dintre cele mai importante competiții internaționale dedicate industriei audiovizuale din lume! 
  • Despre campania internațională de solidaritate “One World. One Heart
  • Votează iMapp Bucharest la Premiile AV AWARDS până pe 4 noiembrie 2020! 

 

  • Newsletter Zile și Nopți:

Newsletter