(Late Night) HackDay#22 | Ediție spooky de Halloween

Sâmbătă, 31 octombrie, HackDay-ul se întoarce cu o ediție spooky chiar în noaptea de Halloween, în care o să lucrăm la proiecte din programul Tech for Social Good care vizează transparența alegerilor, pregătirea pentru cutremur sau scrierea colaborativă a legislației.

Pregătiți-vă costumele de Halloween, iar la ora 18.00, pe înserat, începem. V-am pregătit și câteva activități speciale în cadrul evenimentului nostru lunar: 

  • 18.30-19.00: Sesiune de Ask Us Anything cu Alexandra - “Contributing to the open source ecosystem”. Pregătiți întrebări nu foarte înspăimântătoare.
  • 18.00: Deschidem ușile în Slack și GitHub!
  • 21.00 - 22.00: Brainstorming session în care discutăm despre soluții pentru accesul la serviciile de sănătate, subiect pe care îl analizăm anul acesta în Civic Labs

Hacktoberfest e în toi pe GitHub și vrem să venim în sprijinul vostru cu ocazii numai bune de a mai scoate câteva Pull Request-uri merge-uite. A doua rundă de alegeri a anului 2020, dacă o fi să fie, e după colț. Aplicațiile noastre din ecosistemul de alegeri primesc feature requests (și bug-uri) după fiecare rundă de utilizare așa că toamna numărăm nu doar bobocii ci și câte din fix-urile astea le putem face până în decembrie.La HackDay vom lucra pe o listă de bug-uri și feature requests pentru Vot România, Vot Diaspora, Monitorizare Vot și Rezultate Vot.

Dar, dacă nu mai poți aștepta până atunci, îți trimitem o parte din listă chiar acum, cu Issue-uri atomice, numai bune de luat pe rând în serile petrecute acasă. Dacă unul din ele îți face cu ochiul, lasă-ne un comment în Issue zicând că-l iei tu. Pentru orice întrebări, scrie-ne direct pe slack (lui @catileptic sau @Radu) sau dă-ne un mesaj pe contact@code4.ro.

Abia așteptăm să revenim la programul nostru obișnuit, cu întâlnirile offline recurente din București, Iași, Cluj-Napoca și Timișoara.

Înscrieri HackDay#22

  • Newsletter Zile și Nopți:

Newsletter