Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 08/11/2020
Film

Amy Adams si Glenn Close in HILLBILLY ELEGY regizat de Ron Howard

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Amy Adams si Glenn Close in HILLBILLY ELEGY regizat de Ron Howard Share Amy Adams si Glenn Close in HILLBILLY ELEGY regizat de Ron Howard


Filmul original Netflix are data de lansare 24 Noiembrie, 2020.

afis

J.D. Vance (Gabriel Basso), un fost pușcaș marin din sudul statului Ohio, în prezent student la drept la universitatea Yale, este pe punctul de a obține jobul de vis, dar o criză în familie îl obligă să revină acasă, în mediul pe care încerca să-l uite. J.D. trebuie să facă față dinamicii complicate din familia lui din Apalași, inclusiv relației volatile cu mama lui pe nume Bev (Amy Adams), care se luptă cu dependența. Cu ajutorul amintirilor despre bunica lui, Mamaw (Glenn Close), femeia puternică și inteligentă care l-a crescut, J.D. înțelege până la urmă că, pentru a-și îndeplini visurile, trebuie să-și accepte originea.

Bazat pe romanul lui J.D. Vance, un bestseller New York Times, și regizat de Ron Howard, câștigător al premiului Oscar, HILLBILLY ELEGY /ELEGIA CELOR BĂTUȚI DE SOARTĂ este o autobiografie ce oferă o privire în culisele drumului unei familii spre supraviețuire și triumf. Urmărind trei generații pline de culoare, fiecare cu propriile probleme, poevestea lui J.D. explorează suișurile și coborâșurile definitorii pentru experiența familiei sale.

afis

Regizat de Ron Howard, Producători executivi Diana Pokorny, Julie Oh, William M. Connor, J.D. Vance, Produs de Brian Grazer, pga; Ron Howard, pga; Karen Lunder, pga. 

Bazat de romanul de J.D. Vance. Scenarist Vanessa Taylor. Casting de Carmen Cuba. Music Supervisor Joe Rudge. Muzica de Hans Zimmer & David Fleming. Costume Designer Virginia B. Johnson. Editor James D. Wilcox, ACE. Production Designer Molly Hughes. Director of Photography Maryse Alberti. 

Distribuție: Amy Adams, Glenn Close, Gabriel Basso, Haley Bennett, Freida Pinto, Bo Hopkins și Owen Asztalos.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută