Noaptea Designerilor în programul Noaptea Muzeelor

Noapte Muzeelor / Noaptea Designerilor * designeri de top se reunesc pentru o singură noapte într-o expoziție de fashion remarcabilă la Impact Hub Universitate in data de 14 noiembrie orele 17:00-00:00.

Noaptea Muzeelor este despre Artă - sub toate formele ei. Este noaptea magică în care porțile culturii și artelor frumoase se deschid pentru publicul larg. Pentru prima dată parteneri ai acestui eveniment, Asociația Anonymo Muza și Madame Sophie organizează o expoziție a celor mai importanți designeri români la Impact Hub Universitate.

Exponatele vedetă vor fi hainele, cesurile de lux și bijuteriile create în serie mică și unicat. Este o incursiune în istoria modei, de la primele brand-uri apărute în România până la creațiile ultimei generații de designeri.

De asemenea veți putea admira expoziția foto „Prin Bucureștiul meu iubit” semnată Dana Ștefănescu. O expoziție atipică, fotografiile fiind realizate în exclusivitate cu telefonul mobil. Veți fi turiști în capitală prin ochii fotografului profesionist care va scoate în evidență detalii arhitecturale și o nouă față a orașului!

Update! Din cauza pandemiei de Covid 19 evenimentul va avea loc on-line pe pagina de Facebook dedicată.

Newsletter