După 12 ani, trupa RBD a revenit cu o piesă nouă - "Siempre He Estado Aquí"

RBD LANSEAZĂ UN SINGLE MULT AȘTEPTAT DE ÎNTREG MAPAMONDUL, "SIEMPRE HE ESTADO AQUI"

RBD a revenit după 12 ani cu un nou single, "Siempre He Estado Aqui". Trupa fenomen, originară din Mexic și care a schimbat istoria muzicii internaționale, a lansat ieri, 18 noiembrie, o nouă primă melodie, înaintea concertului de reunire, de pe 26 decembrie 2020.

"Siempre He Estado Aquí" este o melodie pop nostalgică, cu versuri foarte reale, în stilul inconfundabil pop al RBD. Melodia "Siempre He Estado Aqui" marchează o nouă eră pentru grup, care se va materializa și prin concertul virtual global al grupului din 26 decembrie, un maraton de peste șase ore de muzică, plus un concert live al trupei.

Pe lângă lansarea de astăzi, membrii grupului vor continua ofere indicii despre concertul virtual din 26 decembrie, în cel de-al doilea episod din „Behind the Stream", difuzat pe Twitch. În timpul primului episod, s-au conectat online peste 18.000 de fani, ceea ce a făcut ca #RBDontwitch devină un Trending Topic la nivel mondial. Noul episod a fost disponibil ieri prin https://www.twitch.tv/rbd_seroparecer.

 În plus, în mai puțin de șase zile de la lansare, provocarea #SiempreHeEstadoAqui depășește deja 8,6 milioane de videoclipuri pe TikTok.

  • Newsletter Zile și Nopți:

Newsletter