Angelina Jolie, transformare uimitoare

Angelina Jolie, transformare uimitoare pentru rolul din filmul Come Away

Angelina Jolie are parte de încă o transformare spectaculoasă de basm pentru filmul “Come Away”, unde joacă rolul de Damei de Pică (Queen of Hearts), celebrul personaj inspirat de Alice în Țara Minunilor.

“Come Away” este un film fantezie care aduce un omagiu celor mai populare filme cu povești magice.

Cu ten de porţelan, sprâncene rase şi păr blond voluminos, Angelina nu mai seamănă deloc cu precedentele versiuni ale personajului. 

Sinopsis: "Come Away", care a fost lansat în Statele Unite, prezintă universul mai multor poveşti pentru copii şi imaginează că Alice în Ţara Minunilor şi Peter Pan sunt frate şi soră: "Când fratele lor mai mare moare într-un accident tragic, ei fac tot posibilul pentru a-i scoate pe părinţi din spirala disperării în care au intrat, până când vor trebui să aleagă între a rămâne în casa lor sau a fugi spre imaginar".

 

Ca urmare a unor întâmplări neprevăzute, fantastice, mama se transformă în Dama de Pica, iar tatăl în Peter Pan.

“Come away” ajunge în cinematografele britanice în decembrie și sperăm că la începutul anului putem vedea și noi acest film.

Filmul a avut prima proiecție la festivalul de la Sundance la începutul acestui an și îi mai are în distribuție pe Michael Caine, David Oyelowo, Anna Cancellor. 

Dama de pică a fost ilustrată pentru prima dată în 1951 cu un chip și trup cu volumetrii speciale într-un desen animat realizat de Disney.

În 2011, Tim Burton a adaptat romanul lui Lewis Caroll atribuindu-i rolul actriței Helena Bonham Carter transformând-o într-un personaj mai agresiv, mai caricatural.

Pentru mai multe știri din lumea filmului, intrați pe www.cinemap.ro

  • Text de Silvia Trașcă:

SilviaTrasca

  • Newsletter Zile și Nopți:

Newsletter