Zilele Filmelor ISCOADA

În toamna aceasta, ISCOADA a demarat o serie de 3 micro-documentare despre oameni cu preocupări atipice. În weekendul 20-22 noiembrie vom publica 3 materiale video, dublate de informații relevante pentru practicile surprinse de noi. Vă invităm să urmăriți poveștile din filmele ISCOADA și relația personajelor cu pasiunea care le-a marcat identitatea.

În sensul în care orice fel de montaj sau editare este o intervenție asupra realității înregistrate, producțiile video ISCOADA provoacă privitorul la a-și formula o poveste proprie din fragmente disparate.

Ce au în comun un radioamator, două practicante de bondage și un colecționar de muzică locală pe casetă?

Filmele vor fi lansate în fiecare seară astfel:

Vineri, 20 noiembrie, ora 19:00

Episodul 1: Ștefan Fenyo și radioamatorismul

Episodul 1 Ștefan Fenyo și radioamatorismul B

Sâmbătă, 21 noiembrie, ora 19:00

Episodul 2: Billie Rose, Sabina și sforile

Episodul 2 Billie Rose, Sabina și sforile A

Duminică, 22 noiembrie, ora 19:00

Episodul 3: Rică Drăgan și casetele

Episodul 3 Rică Drăgan și casetele A

Pagina de Facebook

Facebook Event

Canalul de Youtube

ISCOADA

ISCOADA este o platformă digitală de popularizare a cercetărilor din antropologie și științe socio-culturale, un ecosistem de text, imagine și sunet prin intermediul căruia comunicăm cercetări despre cultură și societate. Platforma ISCOADA publică texte și materiale multimedia într-un format accesibil și atractiv pentru publicul larg. Credem că oamenii au nevoie de o cunoaștere sporită a indivizilor, comunităților și fenomenelor din jur pentru a-și dezvolta spiritul critic, a-i înțelege și a coopera cu ceilalți și a deveni actori relevanți în societate.

Am apărut în martie 2020, cu sprijinul AFCN și prin contribuția proprie a echipei. Am creat o platformă multimedia pentru prezentarea atractivă a cunoașterii științifice din perspective diverse. Am construit un proces de editare a materialelor prin feedback colaborativ cu autori-cercetători pentru a produce conținut relevant din punct de vedere sociocultural. Am adunat un grup de 22 de experți și am încheiat 21 de parteneriate de colaborare cu universități, instituții de cercetare și parteneri media din toată țara.

Platforma ISCOADA este un proiect derulat de Inima Film SRL și co-finanțat de AFCN, Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

  • Newsletter Zile și Nopți:

Newsletter