5 lucruri pe care trebuie să le știi despre Antonia

kissTop40 powered by Lion

5 lucruri pe care trebuie să le știi despre Antonia

 

Antonia este una dintre cele mai frumoase cântărețe din România, dacă nu chiar cea mai frumoasă. Însă, puțin a rămas ca ea să se lanseze în America și să rămână acolo, pentru că de la vârsta de 5 ani Antonia a trăit și crescut în statul Utah și în orașul Las Vegas din statul Nevada, unde a terminat liceul și a intrat și în lumea modelling-ului.

Dacă nu știai asta despre frumoasa cântăreață, atunci ți-am mai pregătit alte 5 lucruri pe care trebuie să le știi despre Antonia, mai ales dacă-ți place muzica ei și te numeri printre fani.

Antonia colaj 1

 (sursa foto faccebook/AntoniaOfficial)

  1. Numele de familie al Antoniei este Iacobescu, dar ea mai are un nume: Clara. Așadar, numele întreg al Antoniei este Antonia Clara Iacobescu. De asemenea, ea s-a născut în România cu aproape 8 luni înainte de Revoluție.
  2. Antonia nu și-a cunoscut niciodată tatăl biologic. El s-a despărțit de Denise, mama vedetei, pe când Antonia era doar un bebeluș. Între timp, mama solistei s-a recăsătorit cu Mihai Iacobescu și, când Antonia avea cinci ani, au plecat în SUA. Acolo, ea a devenit un model apreciat și a ajuns să colaboreze cu agenții mari, cum ar fi Lenz sau Ford Models.
  3. Primul videoclip în care și-a făcut apariția nu a fost la o piesă a ei, ci a fost într-unul al unor rapperi mai puțin cunoscuți din State. S-a întâmplat în 2005 când a apărut ca animatoare în videoclipul „Everywhere I Go”, al lui X1 și Lil Flip.
  4. La întoarcerea în România, când artista avea în jur de 18 ani, l-a cunoscut pe Tom Boxer, prin intermediul unui antrenor de fitness care o auzise cântând și a fost impresionat de vocea și de frumusețea ei. În urma întâlnirii dintre Antonia și Tom Boxer a rezultat primul hit „Roses on Fire”, care a avut mare succes nu doar în România și a fost difuzat și pe posturi de radio și televiziune din Olanda și Polonia. Acela a fost momentul care a lansat cariera muzicală a Antoniei.
  5. Primul tatuaj al Antoniei a fost o fundiță desenată la încheietura mâinii. Ea a ales acest tatuaj datorită unui trend american. Ulterior, genul acesta de tatuaj a devenit foarte popular și în România.

Antonia, Credit foto Alexandru Chițu (sursa foto faccebook/AntoniaOfficial)

Antonia, Credit foto Bogdan Moldovan (sursa foto faccebook/AntoniaOfficial)

Acum că ai aflat atâtea despre Antonia, vezi și pe ce poziție se situează în KISS TOP 40 cel mai recent hit al său „Rebound”.

kissTop40 powered by Lion