Jennifer Lopez a pozat nud la 51 de ani

Jennifer Lopez, în vârstă de 51 de ani, a pozat nud pentru coperta unui nou single, “In The Morning”, care urmează să fie lansat vineri, 27 noiembrie. Celebra actriţă şi cântăreaţă a uimit tot internetul cu noua ipostază sexy în care apare, ce îi evidențiază perfect formele apetisante.

Fotografia de coperta pentru noul single, însoțită de textul „Surpriză! Iată coperta oficială pentru «In The Morning». Single-ul va fi lansat vineri”, a adunat, în prima zi de la postare, peste șase milioane de like-uri.

Artista a adunat multe comentarii pozitive, iar fanii săi o consideră una dintre cele mai sexy femei din lume, deși a împlinit 51 de ani.

Jennifer a primit săptămâna trecută Icon Award, la gala E! People's Choice Awards, dar a fost și vedeta serii la Gala American Music Awards (AMA) 2020, ce a avut loc duminică seara, la Microsoft Theater din Los Angeles.

În cadrul premiilor AMA, artista a apărut într-o costumație marca LaQuan Smith, extrem de senzuală. Ea a dezvăluit că a reușit să se păstreze atât de bine la trup, deși a născut doi copii gemeni, Max și Eme, fiindcă a renunțat la hrana animală. Pentru a-și menține corpul, ea se îmbăiază cu uleiuri naturale.

Artista va putea fi vâzută în curând în filmul „Shotgun Wedding”, alături de Armie Hammer.

  • Text de Silvia Trașcă:

SilviaTrasca

  • Newsletter Zile și Nopți:

Newsletter