Meniu de sărbători: sarmale din curcan și merișoare în foi de viță de vie

În bucătăria americană de la Next Door s-au făcut experimente cu preparatele tradiționale românești și a ieșit așa: sarmale din curcan și merișoare în foi de viță de vie, acompaniate de mini bulz umplut cu cheddar și cremă de brânză și un sos cremos de parmezan (35 lei/350 gr).

Porcul e un “must have” de Crăciun și vă sunt oferite coaste fragede aromatizate cu scorțișoară, glazură de arțar și migdale rumenite cu garnitură de cartofi și mere la cuptor (47 lei/550 gr).

Cum supele cremă sunt foarte apreciate, pentru Sărbători, Next Door va pregătit o delicioasă supă cremă de castane, crutoane verzi și castane glazate în unt și miere (19 lei/300 gr).

Puteți comanda până marți, 22.12. ora 20.00 direct la restaurant, tel. 0733.077.317 sau prin mesaj pe Facebook și vom organiza livrarea pentru ziua de 24 decembrie.

 

Restaurant Next Door vă dorește Sărbători fericite!

#nextdoor #lovepiataenescu #supportbusiness #christmasfood

  • Newsletter Zile și Nopți:

Newsletter