Olivia Rodrigo lanseaza primul single din cariera - "Drivers Licence", alaturi de Universal Music / Geffen Records

Cântăreața, compozitoarea și actrița, Olivia Rodrigo își face debutul în muzică prin lansarea primei melodii originale - "drivers licence".

Olivia a postat un scurt fragment al melodiei, cântând la pian, în vara anului 2020, iar reacțiile pozitive ale fanilor au inspirat-o să înregistreze melodia și să o finalizeze în studio, unde a lucrat alături de Dan Nigro (compozitor și producător care a colaborat cu Lewis Capaldi, Conan Gray, Carly Rae Jepsen).

Cu armoniile sale strălucitoare și percuția cinetică, „drivers licence” este o melodie care reușește un echilibru între o emoție puternică, energie, și o gingășie specifică. Videoclipul care însoțește melodia este regizat de către Matthew Dillon Cohen și o aduce în prim plan pe Olivia Rodrigo conducând fară un scop, tânjind după o fostă iubire, un sentiment pe care Rodrigo îl transmite cu exactitate în versurile ei meditative - (“You said forever, now I drive alone past your street”).

"Când mi-a venit ideea pentru 'drivers licence' treceam printr-o suferință care m-a confuzat total. Punând toate sentimentele acumulate într-o melodie, a făcut ca totul să pară mai simplu și mai clar, iar la sfârșitul zilei, cred că acesta este principalul scop al compoziției", a declarat Olivia.

Olivia Rodrigo face parte din distribuția serialului Disney +, High School Musical: The Musical: The Series, pentru care filmează al doilea sezon. Olivia a lansat melodia "All I Want", ce a făcut parte din coloana sonoră a serialului, și care a primit Discul de Aur și a intrat în topul Billboard Hot 100, având peste 200 milioane de ascultări la nivel mondial. Olivia a fost desemnată de către cei de la Variety unul dintre cei mai puternici tineri artiști și a fost inclusă în lista "Power of Young Hollywood List 2020". Pentru 2021, Olivia Rodrigo pregătește și lansarea EP-ului de debut.

  • Newsletter Zile și Nopți:

Newsletter