Jason Momoa vrea ca basistul trupei Metallica să îi fie mentor

Starul din "Aquaman" și "Game of Thrones” nu este doar un actor talentat, dar și un basist în ascensiune la diverse evenimente. Jason Momoa este un fan declarat al trupei Metallica și prieten apropiat al basistului Robert Trujillo.

Într-un interviu acordat publicației Bass Guitar, actorul recunoscut pentru rolul lui Khal Drogo din "Game of Thrones" a declarat că și-ar dori să primească lecții la bas de la Trujillo. Actorul știe să cânte și la chitară și la bas, dar nu s-ar supăra dacă ar primi câteva lecții și de la bunul lui prieten.

Jason Momoa: "Sunt un vechi fan al trupei Metallica."

"Când o să mă învețe tipul ăsta să cânt la bas? E ca animalul meu spiritual, îl iubesc.

Când sunt cu Robert simt că am ieșit amândoi din aceeași peșteră. Suntem identici și îl ador pur și simplu, pe el și dar și pe familia sa, sunt extraordinari cu toții", a declarat Momoa sursei citate.

Actorul a fost și fanul regretatului basist Cliff Burton, care ne-a părăsit în anul 1986.

"Hai să vorbim despre Cliff! Prima piesă pe care îmi doresc să o învăț e "Anesthesia (Pulling Teeth)" (care conține un solo al lui Burton).

Datorită lui mi-am luat chitară Rickenbackers (celebru brand de chitare electrice, același pe care l-a avut și Cliff). Îl iubesc la nebunie pe Cliff. A fost extraordinar (...).

Sunt un vechi fan al trupei Metallica. Cred că ascult piesele "Ride The Lightning'" și "Kill 'Em All" în fiecare săptămâna, dacă nu chiar în fiecare zi", a povestit Momoa.

Pasiunea actorului pentru muzica rock și metal nu este un secret, Jason având mai multe apariții pe scena muzicală. Anul trecut el a fost surprins la B.B. King's Blues Club din Nashville, USA.

Momoa a cântat la bas alături de prietenul său, Mike Hayes

Pentru mai multe știri din lumea filmului intrați pe www.cinemap.ro

  • Text de Silvia Trașcă:

SilviaTrasca

  • Newsletter Zile și Nopți:

Newsletter