Sex and The City revine oficial pe HBO

HBO a confirmat oficial că Sex and the City se întoarce pe micile ecrane, după ce serialul s-a încheiat în 2004 și a fost urmat de două filme. Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon și Kristin Davis, adică Carrie, Miranda și Charlotte își vor relua rolurile care le-au consacrat, însă Kim Cattrall, în rolul Samanthei, nu va mai face parte din echipă.

CITEȘTE ȘI: O nouă versiune a celebrului serial Sex and the City, produsă pentru HBO Max

Sex and the City va avea forma unei miniserii de 10 episoade de câte jumătate de oră, iar continuarea serialului-fenomen se va numi "And Just Like That…". Cele trei actrițe devenite iconice pentru felul în care le-au interpretat pe Carrie, Miranda și Charlotte vor fi și producătoare executive ale proiectului, alături de Michael Patrick King.

Știrea că "Sex and the City" se întoarce a fost anunțată pe Instagram de cele trei actrițe, care au postat, fiecare, un scurt teaser care arată imagini din New York, alături de câteva cuvinte scrise pe un laptop, însoțite de vocea jurnalistei Carrie. SJP a notat în dreptul clipului "I couldn't help but wonder... where are they now?” (Nu pot să nu mă întreb, unde sunt ele acum?).

Noul proiect le va urmări pe cele trei personaje, ajunse acum în jurul vârstei de 50 de ani, în dinamica prieteniei lor, vorbind, ca întotdeauna, despre dragoste și relații. 

Producția noului serial va începe în primăvară la New York, și nu a fost anunțată încă data la care Sex and the City se întoarce pe TV.

În ceea ce o privește pe Kim Cattrall, actrița și-a mai exprimat public dezinteresul de a o mai juca pe Samantha, la care mai adăugăm și conflictul ei direct cu Jessica Parker. Momentan nu există informații despre ce se va întâmpla cu ea în serial.

Pentru mai multe știri din lumea filmului intrați pe www.cinemap.ro

  • Text de Silvia Trașcă:

SilviaTrasca

  • Newsletter Zile și Nopți:

Newsletter