Albumul “Evermore”, lansat de catre Taylor Swift la finalul anului 2020, revine pe primul loc al topului Billboard 200

Cel mai recent album al lui Taylor Swift, “Evermore” se întoarce pe prima poziție a topului Billboard 200, pentru a treia săptămâna, neconsecutiv.

Albumul este pentru a patra săptămână în top; a petrecut primele două săptămâni pe prima poziție, apoi o săptămână pe poziția a două, detronata de albumul “Whole Lotta Red” al lui Playboi Cărți, iar acum urcă din nou pe locul întâi.

Cu “Evermore” pentru a treia săptămâna pe locul întâi, Taylor Swift marchează 51 de săptămâni pe prima poziție a topului, cu toate cele opt albume ale sale. Cu această reușită, Taylor îl egalează pe Michael Jackson, care este pe locul patru în ceea ce privește numărul de săptămâni petrecute pe locul întâi al topului. Înaintea celor doi se află Garth Brooks cu 52 de săptămâni, Elvis Presley cu 67 de săptămâni și The Beatles, cu un record de 132 de săptămâni pe prima poziție.

“Evermore” a adunat 56.000 de unități, în total, într-o săptămână, cea finalizată pe 7 Ianuarie. Chiar dacă albumul “Evermore” a avut o scădere, această a fost temperata de lansarea ediției deluxe a albumului, pe data de 7 Ianuarie. Nouă ediție, conține două piese în plus, "right where you left me" și "it's time to go".

Odată cu lansarea albumului, Taylor a făcut public și videoclipul piesei "Willow", care poate fi urmărit accesând link-ul următor: 

Videoclipul a fost regizat de către Taylor și este filmat de către Rodrigo Prieto.

  • Newsletter Zile și Nopți:

Newsletter