HAIHUI cu Swit Rocs – Cele mai romantice cabane la munte

Dragă suflet romantic,

Numai mâine nu e Valentine’s Day și parcă te și văd că nu mai știi cum să găsești locul ideal în care să sărbătorești! L-ai găsit, zici? Nu-i nimic, urmează Dragobetele. Și 1 Martie. Da, da, și 8 Martie... Nu știu cum se face că în fiecare an, zilele astea par să te surprindă. Posibil să mă înșel, dar o sumă de bărbați tocmai și-au pus mâinile în cap acum și cel puțin atâtea femei au zâmbit malițios. Cu toții s-au uitat în calendar. Și apoi la ceas. Ce mai e de făcut în timpul rămas?! Tu, dragă prietene, dacă e să ne asemănăm, ești prea puțin sensibilizat de datele astea și nu ai nevoie de o zi anume să iubești, să saluți primăvara sau să surprinzi omul de lângă tine, ci cauți să faci din fiecare zi un prilej de sărbătoare. Pentru noi toți – bărbați cu mâinile în cap, femei cu zâmbet malițios și eterni îndrăgostiți fără date în calendar – în cele ce urmează îți voi povesti despre 3 cazări spectaculoase de la munte, unde merită să faci o escapadă romantică cu persoana dragă. De Valentine’s Day, de 8 Martie sau în orice altă zi.

Hai la Munte, Bran

MOON Resort, Bușteni

King’s Rock Cabin, Zărnești

1. Hai la Munte, Bran

Ador locurile în care nu contează cum e vremea afară, fiindcă oricum nu îți vine a ieși. Dacă e vreme urâtă e foarte bine, că ai tot timpul din lume să te bucuri de cât de fain și comod e în interior, dacă e vreme frumoasă, ei bine, sigur se vede frumos și dinăuntru. Hai la Munte, Bran este, fără doar și poate, unul dintre cele mai romantice locuri în care am avut ocazia să stau. Nu știu exact, poate să fi fost de vină patul incredibil de comod, poate faptul că am deschis ochii dimineața unei priveliști minunate, poate faptul că nu ne mai dădeam plecați noaptea de pe terasa din fața casei, deși temperatura coborâse sub 0 grade, să fi fost, poate, leagănul din living, sau, de ce nu, piciorușele goale și vesele pe podeaua încălzită. Au contat ele, desigur, toate, însă toate au pălit în fața liniștii pe care am găsit-o acolo și pe care aș vrea să o port cu mine o viață întreagă și pe care ți-o doresc și ție.

Ce mi-a plăcut la Hai la Munte, Bran

 • Fațada vitrată a căsuțelor și priveliștea din pat
 • Dormitorul open space din partea superioară, cu balcon suspendat
 • Mesajele personalizate de pe pernele pufoase
 • Leagănul din living
 • Terasa care dă DOAR înspre natură
 • Piciorușele vesele pe podeaua încălzită
 • Ciubărul dintre căsuțe
 • Liniștea IN-CRE-DI-BI-LĂ!
 • Accesul ușor

*** Citește mai multe despre Hai la Munte, Bran, AICI ***

Hai la Munte, Bran este un complex de 2 căsuțe de tip scandinav, ascunse în mijlocul naturii

Ador locurile în care nu contează cum e vremea afară, fiindcă oricum nu îți vine a ieși

Pe terasa înghețată, dar primitoare, în miez de noapte

Vedere din pat la living-ul căsuței

2. MOON Resort, Bușteni

Umblă vorba că un om își dorea să meargă la somn cu ochii la luna de pe cer și să se trezească invadat de priveliștea MOONtelui, însă cum în realitate muntele nu prea vine el unde vrea Mohamed, a adus Mohamed căsuța mobilă și a pus-o fix lângă munte. Da’ fix fix! Adică dacă te trezești și nu știi asta, primul instinct e să te dai în spate, că ai senzația că ți s-a urcat muntele în pat. Și ce senzație faină! Dintr-un astfel de vis a luat naștere MOON Resort, Bușteni,  primul resort de case mobile din România, o destinație deosebită, atipică, dar foarte adaptabilă pentru orice nevoi – liniște, activități variate, romantism, relaxare, muncă. Sincer îți spun, MOON Resort e pur și simplu genul ăla de loc cu care nu poți da greș!

Ce mi-a plăcut la MOON Resort, Bușteni

 • Faptul că te trezești cu Bucegii în pat
 • Camera spațioasă și luminoasă
 • Șemineul electric care pe mine m-a păcălit
 • Faptul că este modern, luxos, elegant, dar și rustic
 • Este intim, romantic, dar și pretabil pentru home-office
 • Este și în mijlocul naturii și în sufletul muntelui, dar ai și parcarea fix în fața căsuței
 • E și liniștit, retras, dar, în același timp la doar câteva sute de metri distanță de atracții turistice și de trasee montane

*** Citește mai multe despre MOON Resort Bușteni, AICI ***

MOON Resort Bușteni, locul în care te trezești cu muntele în pat

Mic dejun cu priveliște la măreții Bucegi

MOON Resort este și cald, romantic…

… dar se poate transforma și în spațiul necesar pentru muncă

MOON Resort – cu muntele în pat, în geam, în suflet

3. King’s Rock Cabin, Zărnești

M-am întrebat, adeseori, cum ar arăta locul de refugiu al junelui Crai (adică bătrânul Piatra Craiului în tinerețea lui romantică). Oaza lui de relaxare și de reîncărcat baterii, alături doar de draga lui. Colțul lui de rai, din care să nu își scape o clipă din priviri pădurile și stâncile. Și mi l-am imaginat întocmai precum îi văd muntele – simplu, luminos, natural. Deschis către pădure. Îmbietor. Intim. Romantic. Întocmai precum King’s Rock Cabin din Zărnești.  La King’s Rock Cabin te simți ca într-un tablou, indiferent în ce încăpere te-ai afla. Fațada integrală de sticlă oferă o vedere spectaculoasă către Crai, iar priveliștile din cele 2 camere ale cabanei nu sunt, nici ele, mai prejos. Materialele folosite în construcție sunt naturale, simple, curate, de calitate. Totul arată și se simte întocmai ca într-o poveste de dragoste în natură. Ce loc minunat, nu-i așa, să o sărbătorești și tu, pe a ta!

Ce mi-a plăcut la King’s Rock Cabin, Zărnești

 • Faptul că oriunde te-ai afla, Craiul te privește
 • Camera de la mansardă și razele care te mângâie dimineața. Sau fulgii :)
 • Cada de baie din cameră, așezată sub geamul mansardei
 • Fațada vitrată care privește spre natură
 • Căluții și văcuțele care te salute dimineața, de peste drum
 • Living-ul mare și comod
 • Melanjul de materiale și mirosul naturii care răzbate din ele
 • Cioco

*** Citește mai multe despre King’s Rock Cabin, Zărnești, AICI ***

Cu privirea ațintită spre măreția Crailor

La King’s Rock Cabin simți mereu că ești parte dintr-un tablou minunat

O cafea savurată în compania Crailor mei (unul făcea poza, unul privea de la înălțime)

Dimineți la King’s Rock Cabin

Dragă suflet romantic,

Nu cred că ai nevoie de pretexte ca să sărbătorești iubirea, liniștea și omul de lângă tine. Cu atât mai puțin de pretexte ca să nu o faci. Ocaziile, sunt convinsă, nu îți lipsesc niciodată. Acum că ai la îndemână și câteva locuri cu adevărat deosebite, chiar că nu te mai oprește nimic să plănuiești o escapadă romantică cât de curând. Nu neapărat pentru Valentine’s Day. Sau pentru 1 Martie. Ci pentru simplul fapt că sunteți și că vă aveți și ce minunat e că e așa. Nu că zic bine? :)

Cu drag,

Un romantic fără date-n calendar

www.instagram.com/haihui.cu.swit.rocs

 • Text de Swit Rocs

Swit Rocs

 •  Newsletter Zile și Nopți:

Newsletter