Poiana Brașov: Unde mâncăm?

Avem două recomandări de restaurante pentru vizitatorii Poienei Brașov.

ȘURA DACILOR

Sura Dacilor

Te invităm la Șură, acolo unde aerul este mai proaspăt și mai curat ca oriunde. Un colț de istorie - cea a dacilor. Șura Dacilor este locul unde te întorci în timp pentru câteva ore și retrăiești farmecul vieții dacice. Restaurantul păstrează atmosfera dacilor colonizați de armata Română, prin arhitectura locului și designul interior, care conține elemente specifice acelei perioade.

La intrare ești întâmpinat cu muzică românească, cântată de taraful restaurantului, și cu bucurie din partea ospătarilor înveșmântați în porturi populare dacice, cu țuică fiartă, pâine caldă făcută pe vatră și batal la proțap. Specialitățile culinare din “cămara proprie” preparate cu o deosebită măiestrie, asortate cu un vin de colecție, te vor face să revii oricând cu plăcere la Șura Dacilor.

Rezervări: 0268 262 327. E-mail: office@hotelbelvederebv.ro

STÂNA TURISTICĂ SERGIANA

Stana Turistica Sergiana

Nu-i loc mai bun decât o poiană pentru aşezat o stână. Iară dacă poiana-i Poiana Braşov, stâna nu poate fi alta decât Stâna Turistică, loc de ospeţe şi plăcut popas, căci de-acum Sergiana vă pofteşte aci la masă. În toată zîua!

Rezervări: 0726 366 147. E-mail: stanaturistica@sergiana.ro Site: sergianagrup.ro/stana-turistica

  • Newsletter Zile și Nopți:

Newsletter