Descoperă noi lucrări originale și printuri în galeria de artă și magazinul feeder.ro/shop

Magazinul online feeder.ro/shop își extinde selecția inedită cu noi tablouri autentice, realizate de unii dintre cei mai activi și îndrăgiți artiști de pe scena locală de artă stradală și graffiti, cum ar fi Erps, Aeul și Irlo, care vor completa galeria virtuală de artă super-contemporană. 

Erps - “București” (2021), markere acrilice pe pânză, 60 x 20 cm

Tot în colecția Artists’ Editions poți găsi picturi inedite și lucrări originale alături de serii limitate, semnate de artiști remarcabili, precum Pisica Pătrată, Maria Bălan, John Dot S, Nesk, artă audio-generată de Alex Halka printată pe tricouri, și perna “Fluff”, realizată în colaborare cu House of Plankton.

Fluff”, perne de House of Plankton x feeder.ro

În colecția de accesorii îți prezentăm două noi modele de borsete Save or Cancel, Login 3 și 4, cusute cu dragoste în București. Borsetele sunt supradimensionate, se potrivesc tuturor dimensiunilor și oferă două variante de țesături, din fetru galben și reiat albastru safir.

Login 4, borsete supradimensionate Save or Cancel x feeder.ro

Colecția Un-hidden Romania reunește produsele create în cadrul programului multianual care are ca scop regenerarea urbană prin artă. Răsfoiește cartea Un-hidden Street Art in Romania, în format tipărit și digital, și explorează harta lucrărilor de street art din București. 

Irlo – “Fatman”, acrilic pe pânză, 60 x 60 cm

În plus, în shop-ul online poți achiziționa printuri A3 ale unor lucrări remarcabile din colecția feeder sound, realizate  de Livi Po, Irina Mocanu, și Erps.

Nesk x ERPS, 2021, print semnat de Erps, 32 x 44 cm

Campania de promovare a patrimoniului, Capitol, este prezentă prin intermediul publicației Teatrul de vară Capitol, print și digital, postere serigrafiate manual, cărți poștale și stickers.

  • Newsletter Zile și Nopți:

Newsletter