Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/02/2021
Muzică

LilHuddy lansează al doilea cântec din carieră – “THE EULOGY OF YOU AND ME”

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii LilHuddy lansează al doilea cântec din carieră – “THE EULOGY OF YOU AND ME” Share LilHuddy lansează al doilea cântec din carieră – “THE EULOGY OF YOU AND ME”


Citește și:

Cântăreț si compozitor, LILHUDDY, (alias Chase Hudson), lansează al doilea single intitulat „“THE EULOGY OF YOU AND ME”, un imn punk puternic. 

Piesă „21st Century Vampire” a marcat introducerea muzicală a lui LILHUDDY, cu un stil semnătură cultivat de anxietatea brută și neliniștită a adolescenței din era post-internet. Muzică sa este un hibrid perfect de pop, punk și alternativă, cu un mesaj care încurajează autenticitatea și acceptarea de sine. Single-ul „Eulogy Of You and Me” a fost co-scris de Chase, împreună cu Nick Long, Jake Torrey, precum și Andrew Goldstein și Travis Barker, care au produs piesa.

LILHUDDY spune despre melodie: „Cu toții am experimentat dureri de inimă, dintr-o relație toxică la un moment dat sau altul. Sentimentul de ușurare, odată ce ați pus capăt acestei relații, este atât de eliberator. Această melodie este o modalitate pentru mine de a intra în legătură cu fanii mei la un nivel personal. Sunt atât de încântat să lansez al doilea single și abia aștept ca toată lumea să îl audă! ”

 

Videoclipul pentru „The Eulogy Of You and Me” a avut premiera pe MTV Live și ilustrează perfect semnificația din spatele cântecului despre dispariția unei relații. Faimosul regizor Joseph Kahn, care a regizat și videoclipul pentru „21st Century Vampire”, a semnat și noul videoclip. De dată această, totul este centrat în jurul căsătoriei lui LILHUDDY cu o fată care se înmormântează. La încheierea ceremoniei, Chase își sărută mireasă. În loc să marcheze un început, sărutul simbolizează moartea relației, iar cuplul cade liber prin pământ, separându-se unul de celălalt pe măsură ce amintirile relației lor se învârt în jurul lor.

LilHuddy lansează al doilea cântec din carieră - "THE EULOGY OF YOU AND ME"

Crescând în orașul Stockton, din nordul Californiei, LILHUDDY (alias Chase Hudson) și-a recunoscut puterea vocii la o vârstă fragedă. Tatăl sau cânta la chitară, ukelele și banjo, în timp ce mama mergea la facultate cu o bursă de muzică, iar sora lui cea mare cânta în cor. În ciuda timidității copleșitoare, Chase a cântat împreună cu familia să acasă. În același timp, a dezvoltat o pasiune pentru o gamă largă de influențe, variind de la blink-182, My Chemical Românce, All American Rejects, Pierce The Veil și Black Sabbath până la Bruno Marș, One Direction și 5 Seconds of Summer. În cele din urmă, și-a găsit drumul spre Tik Tok, acumulând peste 1.000 de videoclipuri și generând peste 1,6 miliarde de aprecieri până în prezent.

În 2020, LILHUDDY a început să urmărească în mod oficial muzica, iar Machine Gun Kelly l-a recrutat pentru a juca în debutul său regizoral, Downfalls High.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută