Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/03/2021
Muzică Viața Orașului

BucurEŞTI aLive: Seri speciale la Operă

Teodora Bratu De Teodora Bratu
Comentarii BucurEŞTI aLive: Seri speciale la Operă Share BucurEŞTI aLive: Seri speciale la Operă


Astor Piazzolla foto: blog.sadlerswells.com

Astor Piazzolla foto: blog.sadlerswells.com

5 martie 2021

Vineri, 5 martie, începând cu ora 18:30, Opera Națională București vă propune o incursiune în lumea magică, plină de mister și senzualitate a creației lui Astor Piazzolla, cel care a revoluționat tangoul tradițional argentinian, creând „Tango nuevo” și de la a cărei naștere aniversăm în luna martie 100 de ani. Ne vor purta în această călătorie soliștii Simonida Luțescu, Sorana Negrea și Andrei Lazăr, acompaniați de Mihaela Vîlcea la pian şi Pavel Zurka la contrabas, precum și Trio Elite, format din violonistul Cristian Balaș, violoncelista Ioana Stanciuc și pianista  Mădălina Florescu. Conceptul regizoral al spectacolului îi aparține lui Alexandru Nagy, iar din program nu vor lipsi celebrele „Las cuatro estaciones portenas”, „Adios Nonino”, „Oblivion”sau „Libertango”.

8 martie, 2021

Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, ONB dedică luni, 8 martie, începând cu ora 18:30, „Concertul de Ziua Femeii” în conceptul regizoral al lui Alexandru Nagy. Evenimentul este o invitație pentru toate doamnele ce îndrăgesc genul liric și readuce în atenția publicului cele mai frumoase fragmente muzicale în interpretarea soliștilor Iordache Basalic, Marius Boloș, Daniel Filipescu, Dan Indricău, Liviu Indricău, Andrei Lazăr, Daniel Magdal, Adrian Mărcan, Filip Panait, Lucian Petrean, Florin Simionca, Alin Stoica, Iustinian Zetea, acompaniați la pian de către Ștefan Iliescu.

  • Text de Teodora Bratu.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută