Insomnia Night I Viitorul artei video

Irina Botea Bucan, film-maker și artist video și curatorul Olaf Stüber sunt invitații primului eveniment Insomnia într-un dialog despre viitorul artei video – tendințe și concepte. Discuția va avea loc online pe Zoom și va fi difuzată live pe pagina Facebook ARAC, pe data de 31 martie 2021, începând cu ora 18.00, în limba engleză.

Modul în care privim și producem arta video / filmul / media digitală s-a schimbat mult în ultimii ani, generând noi definiții pentru time-based media. Împreună cu Irina Botea Bucan și  Olaf Stüber ne imaginăm noi moduri de prezentare și de a înțelege arta video în era streaming-ului online și a distanțării sociale. Dialogul celor doi invitați pornește de la experiența lor îndelungată în film-making și video-art, accentuând importanța spațiilor de prezentare și de reflecție asupra imaginii în mișcare.

Seria de evenimente Insomnia este inspirată de artiștii, curatorii și dialogurile cu o curiozitate vie față de toate formele de artă. Fiecare Insomnia are loc în București și se configurează în jurul unui artist/curator talk cu invitați din toată lumea. Fiecare temă de conversație este conectată cu subiectele principale abordate de programul ARAC ART&RESIDENCY: schimbări climatice, migrație și schimbările generate de noile tehnologii.

Mai multe despre eveniment: FACEBOOK ARAC

  • Newsletter Zile și Nopți:

Newsletter