5 terase unde să ieși cu prietenii la o bere

La cum evoluează lucrurile în ceea ce privește pandemia de COVID-19, există șanse ca autoritățile să închidă la un moment dat și terasele. Ar fi absurd, dar am văzut lucruri și mai absurde în toată această perioadă. Așa că poate ar fi bine să profiți cât mai poți de ieșitul în oraș, bineînțeles, într-un mod cât se poate de responsabil, respectând normele sanitare recomandate de specialiști. Îți venim în ajutor cu această listă cu 5 terase unde poți practica în siguranță distanțarea socială la o bere: 

București - Grădina Floreasca

Adresa: Mircea Eliade 16 | Telefon: 0755.085.967

Oficiul 1 trece drept unul dintre puținele localuri speakeasy din București, de aceea este încă un loc învăluit în mister. Oricum e un loc care experimentează mult cu cocktailurile și are în meniu niște preparate spectaculoase. În momentul de față funcționează la capacitate restrânsă, așa că e recomandat să faci o rezervare înainte.


Brașov - fixelli / Simone

Adresa: Victor Babeș 32 | Telefon: 0770.492.176

Terasa de la fixelli nu e cea mai mare, dar este ceva mai departe de centrul orașului și de aglomerația de acolo. Se întinde într-o grădină plină de verdeață, cu măsuțe distanțate, iar în meniu găsești atât bere artizanală bună, cât și mâncare excelentă, pentru că bucătăria de la bistro Simone s-a mutat de ceva vreme aici.


Cluj - Colin's Gastro Pub

Adresa: Cardinal Iuliu Hossu 30-32 | Telefon: 0733.060.683

Cei de la Colin’s anunțau la începutul acestei primăveri că își așteaptă prietenii, mai vechi sau mai noi, la o friptură de vită și un pahar de vin, sau la o bere artizanală, sau orice le-ar mai pofti inima distinșilor oaspeți, mai ales că pe terasă au instalat și igluuri. Când totul înverzește, terasa de aici este și mai frumoasă.


Timișoara - AMBASADA

Adresa: Splaiul Peneș Curcanul 3-5 | Telefon: 0790.666.383

AMBASADA este un hub creativ unde au loc tot felul de evenimente culturale. De asemenea, sub această umbrelă se regăsesc aici și o cafenea și un bistro, iar spațiul de afară este unul mai mult decât generos, unde poți să stai la o bere cu prietenii la o distanță suficient de mare față de alte grupuri.


Iași - BerăriaVeche

Adresa: Sărărie 212 | Telefon: 0787.381.447

Berăria Veche este o terasa și un restaurant cu bucătărie românească și grecească. Găsești aici preparate la grătar, ciorbe „ca la mama acasă”, bere indigenă sau internațională, vinuri faine. Peste toate acestea se întinde o atmosferă frumoasă cu accente boeme. Deci, e neapărat de încercat.

  • Text de Gruia Dragomir.

  • Newsletter Zile și Nopți:

Newsletter