Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 02/04/2021
Zile si Nopti

BC CSU Sibiu se duelează vineri cu CSM Oradea, iar sâmbătă cu SCM Timișoara. Ambele partide vor fi transmise la TV

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii BC CSU Sibiu se duelează vineri cu CSM Oradea, iar sâmbătă cu SCM Timișoara. Ambele partide vor fi transmise la TV Share BC CSU Sibiu se duelează vineri cu CSM Oradea, iar sâmbătă cu SCM Timișoara. Ambele partide vor fi transmise la TV


BC CSU Sibiu se duelează astăzi, de la ora 17:00, în direct pe DigiSport, LookSport și FRB TV, cu CSM Oradea, în cadrul turneului 10 al Ligii Naționale de Baschet Masculin, care se desfășoară la Pitești, urmând ca sâmbătă să dea piept cu SCM Timișoara, de la ora 16:00. 

Baschetbaliștii sibieni joacă la Pitești, partida dn returul campionatului cu CSM Oradea, după ce în tur, echipa noastră a învins, scor 91- 87. Elevii lui Dan Fleșeriu s-au duelat și în FIBA Europe Cup cu echipa orădeană, în luna ianuarie la Istanbul, unde au reușit, de asemenea, să se impună, scor78-70. Înaintea duelurilor din acest weekend, Lucas Tohătan și Dan Fleșeriu, au declarat: 

”Meciul cu Oradea va fi unul foarte greu. e clar că ambele echipe își doresc să câștige, sunt adversari redutabili iar noi trebuie sp fim concentrai 100%. Atâta timp cât ne vom face jocul nostru și vom juca agresiv, cred că avem șansele de a câștiga și de data aceasta. Timișoara este o echipă imprevizibilă, nu știi la ce să te aștepti de la ei. Una peste alta, fiecare meci este important și trebuie să le tratăm pe toată cu maximă seriozitate, indiferent de adversar”, a spus Lucas. 

”Oradea este o echipă valoroasă, cu care anul trecut am avut o mulțime de probleme. Anul acesta am reușit să rezolvăm o parte din ele, am câștigat două meciuri cu ei, unul în FIBA unul în campionat. Cu siguranță se anunță un meci extrem de disputat, practic, noi ne luptăm pentru obținerea locului 2 înainte de Playoff iar ei sunt competitori direcți. Va fi un meci greu, darv avem toți jucătorii apți pentru acest meci, negativi și sănătoși, așa că vom avea oportunitatea de a face un meci bun. Meciul cu Timișoara va fi la fel de greu, dacă nu mai greu, decât în tur, când am jucat prelungiri. Cu siguranță ne vor pune din nou probleme. Întotdeauna, în a doua zi a turneului, situațiile se complică, în funcție de ceea ce se întâmplă la primul meci. Sper să avem toată echipa aptă și sănătoasă și vom aborda meciul ca și în tur, încercând să obținem victoria”, a spus Dan Fleșeriu. 

Partida de mâine, cu SCM Timișoara va fi transmisă pe FRB TV.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută