EXCLUSIV: vezi noul scurtmetraj HOTEL TRANSYLVANIA, ”Monster Pets”

Monster Pets”, un nou scurtmetraj HOTEL TRANSYLVANIA lansat de Sony Pictures Animation pentru a sărbători Ziua Animalelor de companie.

În Monster Pets, adorabilul cățeluș al lui Dracula -Tinkles - are mai multă energie ca oricând și îi stă mintea doar la joacă! Din păcate, Dracula este ocupat cu îndatoririle sale la hotel, așa că este hotărât să găsească un companion monstru pentru animalul său de companie. După mai multe încercări neinspirate, planul lui Drac se duce pe apa sâmbetei când Tinkles își alege un companion mai puțin obișnuit.

Scurtmetrajul care poate fi vizionat acum în România exclusiv online a fost lansat pentru a marca Ziua Animalelor de companie din acest weekend. Monster Pets îi are ca producători executivi pe Genndy Tartakovsky (creatorul francizei Hotel Transilvania,) și pe Michelle Murdocca, este regizat de Jennifer Kluska și Derek Drymon, scris de Jennifer Kluska și produs de Christian Roedel.

"Cum ar fi dacă toată gașca Dracula ar avea animalele de companie? Sunt extrem de entuziasmați că putem explora din nou lumea Hotel Transilvania și că putem experimenta bucuriile, dar și frustrările amuzante cu care vine lumea animalelor de companie prin ochii unui monstru", spun Jennifer Kluska și Derek Drymon, regizorii Monster Pets.

„Ce se întâmplă când golden retriever-ul tău este înalt cât cinci etaje? Sau când chihuahua-ul tău respiră foc? Faptul că am putut introduce un nou grup de personaje în Monster Pets la fel de amuzante și ciudate ca restul găștii Dracula a fost o experiență super distractivă. Sperăm că publicul se va bucura de acest scurtmetraj și așteptăm cu nerăbdare să vedem animalele de companie monstru și în viitorul Hotel Transilvania: Transformania! ”

„Acest scurtmetraj a fost un efort de suflet din partea echipelor Sony Pictures Animation și Sony Pictures Imageworks și suntem încântați că putem aduce zâmbete și bucurie familiilor din întreaga lume în aceste vremuri”, a adăugat Christian Roedel, producătorul Monster Pets. „Franciza Hotel Transilvania este despre familie și a fost o onoare să lucrez alături de cei mai noi membri ai familiei noastre - Jennifer și Derek - uimitorul duo regizoral care va prelua frâiele acestui nou capitol.”

Următorul și ultimul capitol al francizei - Hotel Transylvania: Transformania – se va lansa în curând în cinematografe.

Despre Monster Pets: Un scurtmetraj Hotel Transilvania

Regizori: Jennifer Kluska și Derek Drymon
Scenariul: Jennifer Kluska
Producător: Christian Roedel
Producători executivi: Michelle Murdocca și Genndy Tartakovsky

Distribuția:

  • Brian Hull - Dracula (voce)
  • Derek Drymon: Tinkles / Zombie / Gillman (voce)
  • Jennifer Kluska: Toots (voce)
  • Genndy Tartakovsky: Blobby / Puppy Blobby (voce)
  • Jon Olson: voce animale de companie monstru suplimentare.