Dialoguri teatrale @ODEON - Sezonul al II-lea

Timp de treizeci și trei de săptămâni, în fiecare zi de marți, ora 11:00, Teatrul Odeon a difuzat online, pe pagina de Facebook și pe canalul propriu de YouTube, Dialoguri teatrale @ODEON, un „exercițiu de admirație”, moderat de actrița Rodica Mandache, în care actorii teatrului au fost în prim-plan.

Joia aceasta, 15 aprilie, ora 11:00, seria de emisiuni difuzate online va fi completată de noi episoade, menite să dezvăluie publicului poveștile care au definit personalitățile intervievate, fără de care teatrul și, în special, Teatrul Odeon, nu ar fi ceea ce este.

Cel de-al doilea sezon îl are drept prim invitat pe actorul Gelu Nițu, care după trei ani de zile petrecuți la Teatrul Tineretului din Piatra Neamț (1971 - 1974) s-a alăturat, începând cu anul 1974, trupei noastre.

Rodica Mandache și Gelu Nițu

Rodica Mandache

„Fiecare invitat înseamnă pentru mine o călătorie minunată, deloc convențională, o călătorie care mă face, absolut de fiecare dată, să mă apropii de cel din fața mea.”

Primul sezon al emisiunii Dialoguri teatrale @ODEON a debutat pe 23 iunie 2020 și a fost urmărit de aproape 200.000 de oameni din întreaga lume. Episoadele sunt reunite într-un playlist dedicat și pot fi văzute pe canalul de YouTube aici, iar pe pagina de Facebook aici.

Cel de-al doilea sezon se va desfășura la Teatrul Odeon într-un cadru nou, creat de scenograful Adrian Damian. Filmarea și montajul sunt realizate de Ioana Ilaș Bodale, sunetul este semnat de Luca Achim și Mihai Munteanu, lumini Andrei Délczeg, regia tehnică Dan Benga, șef mașinist Dan Cristian Nicolae, recuziter Dumitru Neagu, machiaj Mariana Călin, coordonator proiect Tamara Susoi.

Mulțumiri, Andrada Chiriac și Cezar Antal!

Emisiunea Dialoguri teatrale @ODEON va fi preluată în continuare și de partenerul nostru, Radio România Cultural, pe pagina sa de Facebook.