Vrei să-ţi petreci o seară romantică acasă, împreună cu partenerul? Iată câteva idei simple care vă garantează amintiri de neuitat!

Idei pentru o întâlnire romantică chiar la tine acasă

Pandemia ne-a pus pe toţi în situaţia de a deveni mai creativi în ceea ce priveşte felul în care ne petrecem timpul liber şi mai ales pe cel petrecut acasă. În condiţiile în care toţi ne dorim să fim în siguranţă, iar funcţionarea restaurantelor şi a cinematografelor este mereu repusă în discuţie, trebuie să fim mai inventivi şi când vine vorba de felul în care ne organizăm întâlnirile romantice cu partenerul sau partenera. Dacă nu ai găsit un loc liber la terasa preferată sau pur și simplu vrei să încerci ceva nou, iată câteva idei de date night chiar la tine acasă. 

O cină romantică în grădină

Dacă locuieşti la casă, îţi poţi transforma grădina într-o terasă intimă pentru tine şi persoana iubită. Aranjează o masă elegantă, cu flori şi o faţă de masă drăguţă. Pentru o atmosferă şi mai romantică, porneşte sistemul de iluminat din gradina şi pune nişte muzică. Dacă nu vrei să te ocupi şi de partea cu gătitul, poţi oricând să comanzi mâncare la restaurantul vostru preferat. 

Festival de film

Nu ai văzut încă filmul ei preferat şi nici ea nu a auzit de regizorul tău preferat? Este momentul să vă cunoaşteţi mai bine la o seară de film! Dacă vrei să creezi ceva spectaculos, poţi face un mic picnic pe covor şi, cu ajutorul unui proiector, să rulezi filmul pe un perete gol din cameră. Orice variantă ai alege, nu uita să pregăteşti câteva gustări şi nişte cocktailuri. 

Muzică, dans şi voie bună

Dacă aveţi o formaţie preferată în comun, dar din cauza pandemiei nu aţi mai ajuns să o vedeţi într-un concert live, puteţi să vă bucuraţi, totuşi, de o înregistrare. Alege unul dintre cele mai cool concerte ale  artistului sau formaţiei voastre preferate şi intraţi în atmosferă! Nu vă împiedică nimeni să dansaţi sau să savuraţi un pahar de vin în timp ce ascultaţi melodia care vă place cel mai mult.

O seară a degustărilor

Sunteţi în căutarea unui nou desert sau nu prea ştiţi de unde să comandaţi nişte burgeri delicioşi? Organizaţi o seară a degustărilor. Cereţi câteva recomandări din partea unor prieteni sau căutați recenzii online şi testaţi noi restaurante sau feluri de mâncare. Puteţi chiar să faceţi un sistem de notare sau să vă provocaţi reciproc să comentaţi preparatul în stilul chefilor celebri care apar la televizor la diferite concursuri de gătit. 

Gătiţi împreună

Dacă gătitul vă relaxează, ar putea fi o idee bună pentru o seară romantică în doi. Aţi putea pregăti împreună un fel de mâncare care vă place amândurora sau poate doar un desert. Ideea este să fie o experienţă amuzantă pentru amândoi, presărată cu poveşti drăguţe, într-o atmosferă destinsă şi intimă. 

Seara amintirilor

Dacă sunteţi de ceva timp împreună, puteţi dedica o seară momentelor frumoase care v-au apropiat şi v-au unit în trecut. Şi cum poţi face mai bine asta decât prin intermediul fotografiilor. Retrăiţi momente frumoase, trecând prin pozele din prima voastră vacanţă împreună sau de la primul Crăciun cu familia. Dacă sunteţi un cuplu format recent, ar putea fi simpatic să veniţi fiecare cu poze din copilărie şi să împărtăşiţi amintiri şi poveşti fericite din trecut. 

Jocuri

Indiferent că e vorba de un boardgame care se poate juca în doi, poker sau Fifa, dacă vă plac jocurile o să vă distraţi cât se poate de bine. Bineînţeles, ca să daţi o notă mai incitantă situaţiei, puteţi să adaptaţi regulile sau să adăugaţi unele noi. 

Indiferent care dintre aceste idei ţi se pare mai bună pentru un date night acasă, important este să fii creativ şi să îţi aminteşti că, de fapt, compania în care îţi petreci timpul contează mai mult decât locul.

Sursa foto: Pexels.com

  • Newsletter Zile și Nopți:

Newsletter