Noutăți în gama LEGO VIDIYO, dezvoltată de Grupul LEGO și Universal Music Group

Grupul LEGO și Universal Music Group (UMG) au lansat noi produse LEGO® VIDIYO™: două BeatBoxes, 12 Bandmates, și cinci Stage Models unice. Aceste noi adiții fac lumea LEGO VIDIYO să devină și mai distractivă, amplificând varietatea genurilor muzicale, a efectelor speciale și a setărilor de scenă, pentru noi fundaluri perfecte în videoclipurile create.

Lansat în ianuarie 2021, LEGO® VIDIYO™ reprezintă o experiență interactivă și inovatoare de creare de conținut video, care îi ajută pe cei mici să dea frâu liber imaginației. Fiind un mod nou de joacă, bazat pe AR, LEGO® VIDIYO™ le permite copiilor să regizeze, să producă, să joace în propriile videoclipuri și ulterior să le distribuie, folosind melodii din întreaga lume, ale artiștilor din topurile UMG.

Modele de scenă din cărămizi

Cinci modele de scenă au fost anunțate astăzi, compatibile cu diverse genuri BeatBox: Candy Castle Stage, Robo HipHop Car, K-Pawp Concert, Punk Pirate Ship și nu în ultimul rând, The Boombox, un decor de scenă perfect pentru spectacole sclipitoare, fiind totodată la fel de distractiv precum un casetofon clasic portabil. Prin noile modele de scenă copii descoperă nu doar un fundal construibil, ci și noi fundaluri digitale și difuzoare ce pot fi personalizate în cadrul videoclipurilor.

„Ne bucurăm să dezvăluim aceste noi modele de scenă, parte din gama LEGO VIDIYO, întrucât acestea subliniază sinergia dintre activitatea offline și cea digitală. Iar pe lângă faptul că reprezintă o manieră distractivă de a construi și de a te juca cu minifigurinele incluse, aceste seturi au și rolul unui fundal perfect, cu un plus de farmec pentru videoclipurile realizate de cei mici,” a menționat Christopher Haynes, LEGO Design Manager, într-o discuție despre noile seturi.

Noi BeatBoxes

De asemenea, au fost lansate două noi seturi BeatBoxes – Metal Dragon și Folk Fairy – fiecare conține o minifigurină care reprezintă un gen muzical, o scenă care poate fi scanată, două BeatBits speciale (unice pentru fiecare BeatBox în parte) și 14 BeatBits aleatorii. 

Cu noile BeatBoxes copiii pot crea noi videoclipuri palpitante, pot adăuga noi caractere în trupele deja formate sau pot crea noi trupe combinând personajele din cele opt BeatBoxes – cine spune că nu poate exista o trupă Monster Metal cu un chitarist Pirate Punk și soliști Fairy Folk? Cu puțină imaginație orice devine posibil, iar noile BeatBoxes le pun copiilor la dispoziție o suită de oportunități de a deveni mai creativi, profitând de o gamă largă de ținute și stiluri, coperte de album, efecte audio-video și mișcări de dans. 

Bandmates Funky

Noii game se alătură și 12 Bandmates, fun & funky, fiecare cu propriul BeatBit unic dar și cu două alte BeatBits selectate aleatoriu. Fiecare BeatBits le oferă celor mici noi moduri de a-și personaliza videoclipurile, adâugând note unice, surprinzătoare – de la Alien Plants la sunete de chitară acustică și chiar și câțiva Flamingo dansatori. Opțiunile sunt nelimitate iar videoclipurile nu vor semăna niciodată.

Cu aceste noi seturi Stage Models, BeatBoxes și BandMates, LEGO VIDYIO înglobează 134 de efecte unice BeatBits pe care copiii le pot adăuga la colecția lor pentru a realiza cele mai epice videoclipuri imaginabile.

Noile BeatBoxes și Stage Models vor fi disponibile la nivel global începând cu 1 Iunie. În Statele Unite ale Americii acestea vor fi disponibile de la 1 August. Noile seturi Bandmates vor fi disponibile la nivel global începând cu 1 Octombrie.

LEGO VIDIYO îmbină piesele LEGO®, melodiile și realitatea augmentată pentru a extinde creativitatea copiilor prin intermediul jocului și a muzicii. Fiecare produs este creat pentru a putea fi integrat în aplicația gratuită VIDIYO, oferindu-le copiilor instrumentele necesare pentru a regiza, produce și juca în propriile videoclipuri. Inițial au fost lansate șase BeatBoxes, care acopereau o gamă largă de genuri muzicale și 12 Bandmates cu o varietate de efecte speciale BeatBit. Noile seturi lansate oferă și mai multe oportunități de a da frâu liber imaginației cu ajutorul VIDIYO, beneficiind de 8 BeatBoxes unice, 18 Bandmates și 46 de personaje VIDIYO pe care copiii le pot aduce la viață folosind cele 134 de efecte BeatBit – printre care și noile Horse Carousel, Monster Organ, Magic Spell și Trapped in Jelly.

De asemenea, odată cu produsele anunțate astăzi, UMG continuă să actualizeze lista de melodii disponibile în aplicația VIDIYO, ale artiștilor recunoscuți în întreaga lume. Fiecare melodie a fost programată astfel încât să poată fi integrată intuitiv cu BeatBits, efectele speciale fiind de asemenea compatibile cu ritmul piesei, oferindu-le astfel celor mici un nivel incredibil de personalizare audio.

În luna februarie, casa de discuri Astralwerks subsidiară a Universal Music Groups, și-a unit forțele cu Grupul LEGO pentru a-l prezenta lumii pe L.L.A.M.A (Love, Laughter And Music Always), primul artist care a lansat o piesă cu ajutorul VIDIYO – „Shake”, alături de NE-YO, triplu câștigător al premiilor GRAMMY® și Carmen DeLeon.

L.L.A.M.A a avut parte de o primăvară foarte încărcată: single-ul său a fost inclus în playlist-ul Spotify „New Music Friday” în 20 de țări, în lista Apple „New music Daily” în 41 țări. De asemenea, a apărut în Rolling Stone, Paper Mag și People și și-a făcut debutul TV în cadrul The Voice UK și în cadrul Nickelodeon Teen Choice Awards în S.U.A. Sfârșitul lunii l-a prins dansând pe treptele operei din Sydney, cu INXS și Baker Boy, filmând un videoclip pentru noul single global al trupei, „New Sensation”.

  • Newsletter Zile și Nopți:

Newsletter