Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 25/05/2021
Film

Se redeschid cinematografele. Ce filme vedem?

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Se redeschid cinematografele. Ce filme vedem? Share Se redeschid cinematografele. Ce filme vedem?


Odată cu relaxarea restricțiilor de acces în spațiile de interior, coroborată cu decizia distribuitorilor de film de a lansa blockbustere în perioada imediat următoare, cinematografele își redeschid sălile pentru cinefilii din toată țara.

Două filme care au câștigat Oscarul în acest an, în ziua redeschiderii cinematografelor.

Iată ce filme vor avea premiera în perioada imediat următoare.

Another Round (Premiul Oscar pentru cel mai bun film străin) și Nomadland (Premiul Oscar pentru cel mai bun film), au premiera în România pe 28 mai, ziua în care marea majoritate a cinematografelor din România se vor redeschide!

Cel mai așteptat film al lunii iunie este însă Fast & Furious 9, care va avea premiera pe 25 iunie. Furios și Iute 9 este al nouălea capitol din saga Furios și Iute, care a trecut deja prin două decenii și a cumulat la box-office internațional peste 5 miliarde dolari.

Emma Stone și Emma Thompson joacă în live-action-ul Disney, CRUELLA. Filmul, inspirat din producția Disney 101 Dalmaţiei, spune povestea de origine a celebrei răufăcătoare. Filmul va avea premiera pe 4 iunie.

Iubitorii filmelor horror vor avea parte de 2 producții în premieră pe marele ecran: A Quiet Place Part II, cu premiera pe 11 iunie și The Unholy cu premiera pe 18 iunie.

Un alt blockbuster mult așteptat este Godzilla vs. Kong. Filmul va avea premiera pe 11 iunie.

Și cei mici se vor bucura de redeschiderea cinematografelor, în luna iunie având parte de 2 filme mult așteptate. Pe 4 iunie, Tom și Jerry ajung și pe marele ecran, iar Peter Iepuraşul: Fugit de acasă are premiera pe 11 iunie.

Lista completă a premierelor cinematografice este AICI

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută