Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/05/2021
Muzică

Statement muzical din partea Bellei Santiago: „Merg mai departe”

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Statement muzical din partea Bellei Santiago: „Merg mai departe” Share Statement muzical din partea Bellei Santiago: „Merg mai departe”


Bella Santiago lansează primul single cu versuri în limba română din cariera solo: „Merg mai departe”. Compusă de către Ionuț (Papu) Bacula și Vlad Manolache, „Merg mai departe” este o piesă despre iubire, dar mai ales despre puterea de a merge mai departe. Chiar dacă unele decizii nu sunt ușor de luat și creează neliniști ce nu dau pace, trebuie să mergi mai departe pe un nou drum. Protagonistă în propriul clip, Bella interpretează rolul femeii care trebuie să o ia de la capăt, lăsând în urmă o dragoste plină de temeri și visuri deșarte, cu un final dureros, dar necesar.

„Este prima piesă pe care o lansez singură în limba română, a fost super greu în momentul înregistrării, dar mă bucur că băieții de la studio, Vlad și Papu de la trupa Zero, au avut multă răbdare cu mine și m-au ajutat să pronunț foarte bine fiecare cuvânt care mi se părea dificil. Mă bucur foarte mult că a ieșit și am reușit să ofer ce mi-am dorit atât eu, cât și băieții! Piesa este despre o fată puternică care a reușit să treacă peste orice obstacol și a mers mai departe, iar eu sper că multe dintre voi vă veți lăsa inspirate”, declară frumoasa filipineză.

Bella Santiago s-a făcut remarcată în 2016 în cadrul show-ului „Românii au talent”, iar un an mai târziu a lansat primul single și videoclip din cariera sa solo, „Unpredictable”. În septembrie 2017 a început colaborarea cu trupa Jukebox și a lansat piese precum „Vocea ta” și „Auzi cum bate”, iar un an mai târziu, împreună cu trupa participă la Selecția Națională Eurovision. 


 
La finalul lui 2018, artista a câștigat inimile ascultătorilor și a fost desemnată marea câștigătoare „X Factor”. Bella a reușit în finală să cucerească atât jurații „X Factor”, cât și publicul cu piesele „Fată verde”, „Cine m-a făcut om mare”, dar și cu un mash-up format din hiturile celebrei Beyonce. În decembrie 2019, Bella Santiago a câștigat sezonul 14 al emisiunii „Te Cunosc de Undeva”. Până în prezent, artista a lansat piese precum „S.O.S”, „Army of Love”, „Pantera” și „Dulce Prisionero”, ce au adunat împreună milioane de vizualizări pe YouTube.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută