Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/06/2021
Muzică

ARTmania va fi amânat pentru 2022: “Ne este imposibil să găzduim ediția 2021 în forma anunțată”

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii ARTmania va fi amânat pentru 2022: “Ne este imposibil să găzduim ediția 2021 în forma anunțată” Share ARTmania va fi amânat pentru 2022: “Ne este imposibil să găzduim ediția 2021 în forma anunțată”


Citește și:

Organizatorii ARTmania au anunțat astăzi într-o postare pe pagina de facebook faptul că ediția din acest an a festivalului se amână pentru anul 2022, în perioada 22 iulie.

Codruța Vulcu, organizatorul festivalului, spune că în situația legislativă actuală festivalul era foarte greu de organizat și că biletele deja cumpărate rămân valabile pentru anul viitor sau celor care doresc li se va face ramburs.

„În primul rând, la modul în care este redactată legislația în acest moment, în Piața Mare, chiar dacă am accepta doar persoane vaccinate nu putem avea mai mult de 2.500 de persoane, în contextul în care cu amplasamentul pe care noi îl avem, chiar dacă eliminăm absolut orice altfel de element suplimentar, rămânem cu maxim 5.000 de metri pătrați liberi, iar regulile impun doi metri pătrați pe om. Dacă în mod normal, calculul de eveniment se face la doi oameni pe metrul pătrat, la momentul acesta putem avea doar 2.500 chiar dacă toți sunt vaccinați. În ceea ce privește biletele, le-am dat mai multe variante. Acestea pot rămâne valabile pentru ediția viitoare sau facem rambursări celor care au nevoie, deși este foarte greu pentru noi”, explică Codruța Vulcu, organizator ARTmania.

„Dragi prieteni,

Va multumim pentru rabdare si pentru ca ati fost alaturi de noi in aceste vremuri volatile. Am fost un pic tăcuți în timp ce vorbeam permanent cu artiștii și modificând planurile, urmărind permanent peisajul internațional schimbându-se și așteptând sosirea predictibilității legale promise care ne-ar fi permis să vă oferim ediția internațională pe care o meritați.
Până de curând, credeam cu adevărat că vom putea avea o ediție cu cel puțin câțiva dintre artiștii anunțați, în ciuda contextului dificil. Din păcate, amânarea turneelor de trupă, lista în continuă schimbare a țărilor în carantină, faptul că suntem restricționați la 2,500 de participanți în spațiul nostru festival (un număr mai mic decât cel al trecerilor deja vândute) și actualele restricții legale românești de pandemie ne este imposibil să găzduim ediția 2021 în forma anunțată.
De asemenea, este imposibil să fim 100 % siguri că viitorul context pandemic ne-ar permite să vă aducem în următoarele luni line-up-ul internațional anunțat.
De aceea, cu mare tristețe, suntem obligați să anunțăm că Festivalul ARTmania va fi amânat pentru 2022, în perioada 22 iulie.
În ceea ce privește line-up-ul, putem afirma oficial că, pentru ediția 2022, am reușit deja să confirmăm cu My Dying Bride, Testament și, ca o nouă completare, cu The Pineapple Thief – Nu! – Nu!
Binecunoscutul proiect ❞The Pineapple Thief ❞ este creierul artistului britanic Bruce Soord, un proiect care de la început a reușit să aibă un fan-base loial și a atras atenția diferitelor case de discuri. Muzica lor a fost uneori comparată cu cea a Radiohead sau Porcupine Tree, dar The Ananas Thief amestecă sunetele acustice cu rock teatral și neo-psihedelia. A reușit să construiască o punte între prog, indie rock și pop sofisticat și și-a extins configurația cu membri precum toboșarul foarte apreciat Gavin Richard Harrison, cunoscut pentru că s-a jucat cu legendele progresive Porcupine Tree și King Crimson.
În ceea ce privește restul artiștilor anilor 2021, suntem în strânsă legătură cu ei și cu alte nume interesante. Linia completă va fi anunțată la o dată ulterioară, deoarece această pandemie încă o dă în bară cu programele turneului și concertului la nivel internațional.
În ceea ce privește biletele, toate biletele cumpărate pentru ARTmania Festival 2020 & 2021 vor fi valabile pentru Festivalul ARTmania 2022.
Festivalul ARTmania, 2022 bilete
Cei care nu au reușit să cumpere un festival pass, dar ar dori să fie alături de noi la ediția 2022 pentru a ne bucura de artiștii noștri preferați și a ne întâlni din nou cu prietenii mult ratați ai festivalului, își pot lua biletul pentru 2022 lei + taxe, care vor fi disponibile spre cumpărare până la următorul anunț al 2022 artiști, de pe www.artmaniafestival.ro
Deși ne regăsim într-un loc și mai strâns, ca urmare a trecerii celui de-al doilea an pandemic cu restricții și fără ajutor din partea autorităților, credo-ul nostru că ′′ suntem în asta împreună “, la bine și la greu , încă stă în picioare. Pe cât de greu ne este, suntem conștienți că unii dintre voi se pot regăsi într-o situație dificilă.
De aceea, deși vom aprecia cu adevărat ajutorul esențial oferit de aceia dintre voi care au păstrat și vor continua să vă păstreze biletul pentru ARTmania Festival 2022, vom oferi rambursări ticketholdurilor care au dificultăți financiare și au nevoie de rambursare Cei care au nevoie de rambursare trebuie să completeze, până pe 15 iulie 2021, formularul disponibil pe următorul link: http://bit.ly/ARTmaniaFestiv”, este mesajul transmis de organizatori.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută