Teatrul Ion Creangă prezintă CEI TREI PURCELUȘI: o nouă poveste în Amfiteatrul #VăraTIC

Vacanța aduce noi spectacole și motive de bucurie în Amfiteatrul VăraTIC de la Teatrul Ion Creangă. Primul dintre acestea este spectacolul „Cei trei purceluși”, o adaptare după clasica poveste a celor trei năzdrăvani care și-au construit căsuțe pentru a se ascunde de lupul cel flămând. Adresat copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 6 ani, spectacolul va avea premiera sâmbătă, 19 iunie, ora 18:00, în aer liber, în Amfiteatrul VăraTIC din grădina Casei Eliad (Bd. Mircea Vodă nr. 5). 

Scris și regizat de Ion Ionuț Ciocia, spectacolul se înscrie în proiectul „ideaTIC. Laboratorul de povești”, o inițiativă lansată de Teatrul Ion Creangă cu scopul de a încuraja realizarea de producții după idei și texte propuse de actorii teatrului. Cu o montare dinamică, bazată pe interactivitate și o abordare creativă a mijloacelor scenografice imaginate de Andrei Răduț, spectacolul va putea fi urmărit pe întreaga durată a stagiunii estivale „VăraTIC: Miniteatru în Amfiteatru”.

Cei trei purceluși

Scenariul, muzica și regia: Ion Ionuț Ciocia
Scenografia: Andrei Răduț
Înregistrări audio: Chartmaker

Lupul: Ion Ionuț Ciocia

Purcelușii: Julieana Drăghici, Maria Țăran, Cristian Crețu/Voicu Hetel

Biletele pentru reprezentația din 19 iunie (premieră) și 27 iunie sunt disponibile online, pe platformele entertix.ro și myticket.ro, și la Casa de Bilete a Teatrului Ion Creangă – tel. 0767.934.374.

Mai multe detalii sunt disponibile aici și aici.

  • Newsletter Zile și Nopți:

Newsletter