Parfumul anului 2020: MODERN NOMAD de la State of Mind

Am început o serie de analize calitative din lumea parfumurilor prezente în România alături de Elysee Perfumery şi astfel am ajuns la “PERFUME AWARDS” anunţat din acest moment, lună de lună, şi împreună cu Zile şi Nopţi. Începem acest ciclu de premieri cu PARFUMUL ANULUI 2020. Acesta este MODERN NOMAD al extrem de interesantei case State of Mind. Conceptul din spatele excelentului parfum: “Schimbarea este singurul lucru constant din viaţă. Spiritul Nomad te ajută să depăşeşti mai uşor orice situaţie şi te face să te bucuri, călătorind prin existenţă.”

STATE OF MIND, în plus, a reuşit să spargă barierele dintre CEAI şi PARFUM. Lumea ceaiului şi cea a parfumurilor au fost, în mod obişnuit, diferite una de cealaltă, însă State of Mind oferă o nouă abordare astfel încât cele două universuri par a fi complementare. Există multe moduri în care esenţele şi ceaiul se pot completa una pe cealaltă şi asta este ceea ce State of Mind oferă spre a fi descoperit. Fiecărei esenţe din colecţie îi este atribuit un ceai şi invers.

Catherine Laskine-Balandina este spiritul creativ din spatele State of Mind, brand fondat de aceasta în 2015 pentru a-şi exprima viziunea şi creativitatea nestingherite de restricţiile impuse de globalizare şi comercializare – ea lucrând în industria beauty timp de 15 ani. Inspiraţia a venit din variate influenţe, cu precădere din călătoriile sale nesfârşite în locurile cele mai exotice ale lumii.

Pentru mine misterul din spatele acestei arome, complexitatea ei, ce mă duce cu gândul la minunatele lumi ale lui Italo Calvino din Oraşele Invizibile, pendulând olfactiv între notele sale bogate în personalitate, revelând personaje stranii ce amestecă Deşertul tătarilor a lui Dino Buzzati şi 1001 de Nopţi. O aromă modernă, unisex, incitantă şi cu multe terase de transformare în timp. E o minunăţie: parfumul unui an, 2020, interzis călătoriilor, cele imaginare sau născute de sufletul nostru doritor de evadare fiind singurele posibile. Această aromă strânge în ea exact acest Spirit NOMAD, MODERN, ce ne-a lipsit atât.

NOTE. De vârf: ceai Hojicha, trandafir, ceai negru Yunnan şi ceai verde. De mijloc: prună, ambră, patchouli. De bază: piele, oud şi vanilie. O combinaţie demnă de un autentic MODERN NOMAD!

  • Text de ALIN GĂLĂŢESCU, Senior Editor

Alin Gălățescu, Senior editor Zile și Nopți

Alin este analist de Modă și LifeStyle / Creator de Evenimente: SOIREES DE LA MODE, GALA AVANPREMIERE, FASHION MOMENTS, SPRING - SUM­MER - EVENING GALA, BEST NEW COMMERS/ Consilier de Imagine și de Brand / Creator de Proiecte Speciale de Film și Fotografie Arty.

  • Newsletter Zile și Nopți:

Newsletter