Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/07/2021
Muzică

Noul single-ul LP ”Goodbye” va putea fi ascultat live pe 26 Septembrie la Arenele Romane

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Noul single-ul LP ”Goodbye” va putea fi ascultat live pe 26 Septembrie la Arenele Romane Share Noul single-ul LP ”Goodbye” va putea fi ascultat live pe 26 Septembrie la Arenele Romane


Azi, 8 iulie 2021, LP lansează cel de-al patrulea single de pe albumul ”Churches”. Artista mărturisește că Goodbye vine direct din sufletul ei ca o curățenie de primăvară pentru a se elibera pe ea și, poate pe cei care o ascultă, de hățișul minții. Ea spune că lumina este întotdeuna acolo dacă vrei să te uiți la ea. Și ”I definitely want it.” sunt cuvintele  ei.

Clipul piesei poate fi văzut aici: https://lp.lnk.to/Goodbye. Și apoi, se recomandă reluarea audiției piesei, musai cu ochii închiși.

Dacă ne uităm la lucruri palpabile, LP este unul dintre cei mai activi artiști la nivel global. A concertat în peste 125 de țări, de la USA, la Canada, Mexic, Grecia, Israel, Turcia, Italia, Franța, UK și până la noi acasă, în România. Iar bucuria revederii este foarte aproape. Mai precis, pe data de 26 septembrie 2021, într-o zi de duminică care vine cu tihnă și predispoziție spre relaxare, LP va concerta la Arenele Romane.

Noul single-ul LP ”Goodbye” va putea fi ascultat live pe 26 Septembrie la Arenele Romane

Dacă privim spre colaborările pe care LP le-a avut pe lângă compozițiile proprii, artista și-a unit forțele cu super-staruri precum Cher (“Red,” “Pride”), Rihanna (“Cheers, Drink to That”), the Backstreet Boys (“Love Will Keep You Up All Night”), Leona Lewis (“Fingerprint”), Céline Dion (“Change My Mind”), and Christina Aguilera (“Beautiful People”) și lista poate continua. 

Dar dacă închidem ochii pe oricare dintre piesele ei și deschidem inima sus și larg, acolo rezidă adevărata magie a vocii ei. ”Lost on you”, “Muddy Waters”, “Into the Wild”, “Girls Go Wild” și, de altfel, tot ce a compus LP, necesită o singură ascultare pentru a simți această frumusețe a sufletului cântat dumnezeiește.

Concertul LP va avea loc anul acesta, pe 26 Septembrie la Arenele Romane. La cererea publicului, biletele de la categoria Golden Circle au fost suplimentate în limita disponibilității. 

Reguli de acces:

Accesul la concertul LP se va face doar pentru persoanele vaccinate, care au trecut prin boală și care au un test negativ PCR, pe baza noului Certificat Verde Electornic.

Informații despre bilete:

Biletele care au fost deja achiziționate își vor păstra valabilitatea pentru noua dată.

Conform legislației în vigoare, cei care au achiziționat deja bilete și doresc preschimbarea lor în vouchere, au la dispoziție 30 de zile calendaristice (până la 11 august  2021, inclusiv) pentru a-și exprima opțiunea.

În acest sens, clienții sunt rugați să trimită un email cu subiectul “Solicitare voucher LP”, menționând și numărul comenzii, către punctul de unde au achiziționat biletele, respectiv Eventim (contact@eventim.ro)) sau pot accesa pagina evenimentului de pe Eventim.ro pentru informații complete cu privire la utilizarea voucher-ului sau la modalitatea de returnare a sumelor ce reprezintă contravalorea biletelor. 

Biletele noi se pot cumpăra de pe www.eventim.ro.

Despre Events:

Events aduce entertainment live de calitate publicului românesc din anul 2000. Credem în puterea imaginației, în strategie și în inventivitate. Suntem mereu implicați în tot ceea ce este legat de domeniul cultural, muzical, live entertainment din România. Unforgettable, that’s how we do it!

  • cover foto: unsitedemuzica.ro
  • Newsletter Zile și Nopți:

Newsletter

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută