Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/07/2021
Viața Orașului

GOING OUT: Seri de distracție cu karaoke

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii GOING OUT: Seri de distracție cu karaoke Share GOING OUT: Seri de distracție cu karaoke


Din cauza pandemiei, multe dintre activitățile pe care le puteam face în oraș au fost limitate pentru a ne proteja cât mai mult. Însă, având în vedere că lucrurile se relaxează din ce în ce mai mult, iar normalitatea pare să revină în viețile noastre, rămâne întrebarea: unde ne putem distra când se vor redeschide toate locurile interactive?

Printre cluburi, cinematografe și alte locuri închise în acest moment se află și localurile unde se desfășurau serile de karaoke. Fie că îți place să cânți și vrei să ai ocazia de a face asta nu doar în duș, ești un adolescent dornic de o seară cu prietenii, sau un adult care vine acasă de la locul de muncă în fiecare zi, aproape epuizat și vrea să întrerupă rutina, karaoke este o opțiune interesantă de a vă distra și de a vă simți bine alături de prieteni sau partener. Nu trebuie să fii artist și nu trebuie să știi prea multe despre teoria muzicală. Trebuie doar să îți placă să cânți și să ai un spirit energic, dornic de a încerca mereu lucruri noi. Vă recomand să încercați să cântați cu prietenii dumneavoastră, deoarece, chiar dacă nu sunteți talentat la cântat, există de obicei niște momente foarte bune pe care veți dori să le repetați.

GOING OUT: Seri de distracție cu karaoke

Unul dintre locurile potrivite pentru karaoke este Tunes Pub, aflat pe Strada Gabroveni 16. Aici poți îmbina ieșitul la un suc sau o bere cu muzica live, și care te face să vrei să cânți sau să asculți pe cineva cântând. E un loc cu și despre karaoke. Prețurile accesibile, ofertele săptămânale și personalul amabil sunt câteva dintre aspectele care îi fac pe cei mai mulți oameni să aleagă acest local de karaoke, beneficiind și de calitatea băuturilor în raport cu prețul. Atmosfera este cea specifică unui club, cu multă animație, distracție și veselie. Designul interior cu măsuțe mici și poze înrămate pe pereți din serile de karaoke reprezintă decorul potrivit pentru a încuraja buna dispoziție. Cei de la Tunes Pub au și un program Tunes Training, care presupune venirea în ajutor pentru studenții la canto sau concurenți la diverse concursuri etc. Aceștia beneficiază de antrenamente fără costuri suplimentare. Totodată, acest local este cunoscut și prin faptul că sunt întâlniți deseori finaliști, câștigători sau concurenți la X Factor și Vocea României.

GOING OUT: Seri de distracție cu karaoke

Un alt local cu program de karaoke este Mojo Club. Acest pub este unul dintre cele mai apreciate locații cu muzică live din Centrul Vechi al Bucureștiului. Mojo Club este un pub ce oferă diversitate, fiind destinat pentru mai multe tipuri de clienți. La subsol au loc concerte de muzică live, trupele de cover band din România mai puțin cunoscute și care nu se axează doar pe un gen muzical. La etaj, în fiecare seară de la ora 21:00, începe programul de karaoke deschis tuturor clienților barului, iar la parter, pasionații de sport se pot bucura de ecrane imense pe care pot viziona meciuri și competiții din toate domeniile sportului. La fel ca la Tunes Pub, clienții se pot bucura de un meniu variat de băuturi cu prețuri rezonabile și un personal amabil, care te face să te simți bine venit. Mojo Music Club se află în Centrul Vechi, la adresa str. Gabroveni nr. 14.

GOING OUT: Seri de distracție cu karaoke

Viilor Pub, un alt loc ce promite distracție într-o seară la karaoke și nu numai.  Un pub departe de centrul aglomerat al orașului, unde karaoke-ul și alte spectacole interactive sunt frecvente și aici. Spre deosebire de localurile menționate anterior, la Viilor Pub activitatea de karaoke se desfășoară doar în zilele de joi și de vineri, însă nu este exclus să găsiți și în altă zi pe cineva cu microfonul în mână. Serile de karaoke sunt tematice, iar regula este: majoritatea clienților alege tema. Pe lângă băutură, cei de la Viilor Pub îți pun la dispoziție și un meniu generos de mâncare. Prețurile băuturilor sunt puțin mai mari, însă aceștia promit calitate pe măsură. Adresa Viilor Pub este Șoseaua Viilor 95A.

Misha Voguel from Pexels

Deși cele mai multe locații cu program de karaoke se află în centrul Bucureștiului, regăsim astfel de localuri și în alte zone din București.  Oldies Bar Club sau Tonka Soul Cafe sunt două dintre locațiile din Sectorul 1 care vă pun la dispoziție un program de karaoke. În sectorul 4, există Dizzy Pub, iar în sectorul 6, ArenA Pub. Serile de karaoke sunt compromise momentan, însă localurile promit să revină în forță odată cu revenirea la normal, așa că ține un ochi și o ureche pe ele.

  • Text de DIANA MARDARE
  • Newsletter Zile și Nopți:

Newsletter

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută