Expoziția XR3 - premieră absolută în România

Ne face plăcere să vă invităm la CINETic (Str. Tudor Arghezi 3b), în perioada 12-17 iulie 2021, la Expoziția XR3, ce va reuni creațiile VR și imersive din programul Festivalurilor de la Cannes și NewImages, o premieră absolută în România, la inițiativa Institutului Francez și UNATC.

XR3 - Virtual Exhibition co-curated by Cannes XR & New Images Festival oferă publicului o perspectivă inedită asupra lumii virtuale, prin intermediul platformei Museum of Other Realities, reunind 20 de producții cinematografice VR, animații, experiențe audiovizuale, interactive și instalații VR single sau multi-user, dintre care unele în premieră mondială.

Vă așteptăm cu drag la CINETic să explorăm împreună fascinanta lume a realităților virtuale.

Pentru a vă programa la aceste experiențe VR inedite, vă rugăm accesați acest link.

cinetic.arts.ro

  • Accesul publicului în spațiu se face doar purtând mască de protecție.
  • Toate experiențele VR selecționate în Festival vor fi disponibile gratuit și publicului din România în perioada 12-17 iulie 2021, la sediul CINETic, în baza unei programări ce poate fi accesată aici. Accesul se va face la fiecare oră fixă.
  • Toate device-urile folosite sunt dezinfectate conform normelor sanitare în vigoare și sunt utilizate doar cu huse de unică folosință, pentru protecția publicului și a organizatorilor.
  • Toate spațiile de desfășurare a evenimentului sunt igienizate conform normelor sanitare în vigoare.

 

  • Newsletter Zile și Nopți:

Newsletter