„G.I. Joe: Snake Eyes”: Înapoi la origini

Universul cinematografic al francizei „G.I. Joe” este în plină dezvoltare, cu o acțiune pregătită să ia cu asalt cinematografele și cifrele de box office odată cu întoarcerea la originile poveștii care a cucerit milioane de fani SF din întreaga lume.

Al treilea film din universul seriei - Snake Eyes: G.I. Joe Origins - va avea premiera în cinematografele românești pe 23 iulie 2021, iar pasionații de adrenalină și aventură sunt nerăbdători să afle care este povestea de viață a personajului misterios pe care l-au urmărit în celebrele filme precedente ale seriei: „G.I. Joe: Rise of Cobra” (2009) și „G.I. Joe: Retaliation” (2013).

Lungmetrajul îl are ca protagonist pe Henry Golding în rolul lui Snake Eyes, un singuratic ambițios care e primit în rândurile unui clan japonez numite Arashikage, după ce îi salvează viața celui care urma să devină liderul clanului. Imediat după sosirea lui Snake Eyes în Japonia, membrii clanului îl inițiază în arta războinicilor ninja, dar îi oferă și căminul după care tânjea de atâta timp. Dar, când secretele din trecutul său ies la iveală, onoarea și loialitatea lui Snake Eyes sunt puse la încercare, cu riscul ca încrederea celor la care acesta ține cel mai mult să piară pentru totdeauna.

„Când ajungi în Japonia, există o anumită energie pe care o preiei dacă ești acolo. Sunt foarte bucuros că publicul vede ce construim. Este o piatră de hotar în universul G.I. Joe”, a transmis actorul Andrew Koji într-un featurette al filmului.

De-a lungul timpului, G.I. Joe a devenit un adevărat erou american. Fiecare film lansat în cadrul francizei este un clasic al genului, bazat pe unica premisă „binele triumfă întodeauna asupra răului”. 

Cu un scenariu scris de Evan Spiliotopoulos, Joe Shrapnel și Anna Waterhouse, dintr-o poveste de Spiliotopoulos, Snake Eyes: G.I. Joe Origins marchează începutul unei noi ere a universului cinematografic „G.I. Joe” și promite o serie de aventuri captivante pentru faimoșii supereroi.

  • Text de Silvia Trașcă:

SilviaTrasca

  •  Newsletter Zile și Nopți:

Newsletter