Cum să planifici un picnic perfect în doar 4 pași

Picnicul este modalitatea perfectă de a ieși și de a vă bucura de aer liber fără a merge prea departe sau a cheltui mulți bani. Indiferent dacă este vorba despre o adunare cu prietenii sau cu familia, o cină romantică sau un birthday picnic, sfaturile noastre vă pot ajuta să planificați un picnic perfect în doar 4 pași simpli.

 

1. Alegerea locului de picnic

 

Grădina botanică, parcurile naționale, acoperișurile urbane sau chiar propria curte sunt doar câteva din locurile perfecte pentru un picnic atunci când nu vrei să te deplasezi prea departe. Unul dintre cele mai bune lucruri despre picnicuri este că le puteți face în aproape orice cadru în aer liber.

 

2. Lucruri esențiale de luat

Un răcitor aprovizionat cu pachete de gheață pentru a menține mâncarea și băuturile reci. O pătură de picnic. Coș de picnic sau rucsac pentru a transporta farfurii, căni și ustensile plus alimente nefrigorifice. Containere de depozitare a alimentelor pentru a vă transporta mâncarea. O pungă de plastic sau două este, de asemenea, utilă pentru curățare. Prosoape de mână sau șervețele. O trusă de prim ajutor de bază, cu protecție solară, împotriva insectelor și gel antibacterian.

 

3. Idei de mâncare pentru picnic

Sigur, ai putea să arunci câteva gustări într-o pungă și să-i spui picnic, dar dacă plănuiești o zi afară sau departe de casă, poate că va trebui să te pregătești mai bine de atât. Lucrul minunat despre un picnic este că nu trebuie să planificați o masă întreagă, ci doar să aveți suficientă mâncare pentru a crea un mini-bufet. Fructele, sandvișurile și salatele pot fi o alegere excelentă dacă aveți o modalitate de a le păstra la rece sau puteți să nu vă complicați prea tare și doar să comandați pizza sau să vă opriți pe drum la un fast food și să luați repede ceva. Nu uitați de snacksuri, băuturi și desert. Vă recomand să folosiți recipiente reutilizabile pentru toate alimentele. Reduce deșeurile și face ambalarea foarte ușoară.

 

4. Jocuri 

Niciun picnic nu este complet fără jocuri! Împachetează mingea de fotbal/volei, paletele de badmington sau dacă nu vrei să depui prea mult efort fizic, jocurile de societate sunt o alternativă la fel de distractivă... Acum ești gata pentru picnic. Enjoy!

Text de DIANA MARDARE

  • Newsletter Zile și Nopți:

Newsletter