Activitati alternative la ARTmania Evenings 2021

La ARTmania Evenings, participantii mici si mari se vor putea implica gratuit intr-o serie de activitati alternative pregatite pentru a le oferi un mod interesant si interactiv de petrecere a orelor de dinaintea sau dintre concerte. 

Astfel, pe 23-25 iulie, la Quantic Club, in afara show-urilor Am Fost La Munte Si Mi-a Placut, Dirty Shirt, Implant pentru Refuz, Lucifer – A Rock Opera, RoadkillSoda, Taine si White Walls, fanii vor avea parte de o atmosfera de festival imbogatita de:

Lounge dedicat lecturii si targ de viniluri si CD-uri, powered by Carturesti

Pasionatii de lectura si de muzica sunt asteptati cu o selectie de carti din zona muzicala, alaturi de titluri bestseller si de carti pentru copii, imbogatite de o oferta variata de viniluri si CD-uri cu care sa-si completeze colectiile.

Atelier de lectura pentru cei mici 

In lounge-ul Carturesti, cei mici sunt asteptati la doua sesiuni de lectura special gandite pentru a-i conduce pe taramurile povestilor si ale imaginatiei cu ajutorul a doua titluri foarte indragite de pitici: „Tzitzi-Poc. Cel mai mare vis al copilariei” si „Tup – imposibil e doar un cuvant”.

Atelier de origami 

In cadrul atelierelor de origami, tinerii participanti vor afla de la membri ai echipei Carturesti care au studiat japoneza ce inseamna „origami” si cum a aparut aceasta arta, vor invata cum sa faca flori, animale precum cocori, iepuri sau broscute si cum sa aduca la viata personajele din cartile care vor fi citite in cadrul sesiunilor de lectura. 

Teatru 

Pasionatii de teatru vor avea ocazia sa vizioneze piesa „Intai, saruta-ma”, un spectacol de Bogdan Gagu, adus si jucat de Teatru sub luna. Piesa, care conduce audienta pe un drum plin de suisuri si coborasuri la nivel afectiv.

Despre piesa: aparent duce o viata banala, incearca sa isi aranjeze viitorul pentru a deveni cel mai bun avocat. Prietenul lui cel mai bun il sustine dar isi doreste ca acesta sa intalneasca o fata, sa se aseze la casa lui. Totul se schimba cand in viata lui apare vecina de la doi, care ii arata cum sa iubeasca. Dar, cum orice poveste nu poate fi doar banala, finalul ne dezvaluie ce se ascunde in spatele unei drame din trecut. Spectacolul este o incursiune intima prezentand comic iubirea si subliniind importanta pierderii cuiva drag.

Teatru de papusi interactiv pentru pitici

Copiii vor intra in lumea magica a povestilor cu ajutorul pieselor de teatru educative si interactive „Scufita Rosie” si „O lume cu fire”, piese cu papusi, marionete, mascote si actori, scrise, regizate si adaptate special pentru cei mici de trupa ANIMIS.

Teatru de improvizatie cu Urban Impro

Publicul ARTmania Evenings se va distra cu numere interactive si momente comice marca Urban Impro - mai mult decat o trupa de improvizatie, este chef de viata si distractie.

Mechandise la ARTmania shop

Fanii interesati de intregirea colectiilor personale vor putea vizita shop-ul ARTmania in care vor gasi produse ale trupelor prezente la eveniment sau obiecte vestimentare marca ARTmania.

Abonamentele ARTmania Evenings pot fi achizitionate de pe artmaniafestival.ro la pretul de 150 de lei/ buc., pentru acest eveniment, in prezent, mai sunt disponibile doar 100 de buc. De asemenea, de pe artmaniafestival.ro pot fi luate si bilete pe zi, la pretul de 70 lei/ buc., fiind disponibile 200 de buc. per zi de eveniment. 

REGULI DE ACCES la „ARTmania Evenings” pentru publicul larg 

Acces

Pentru a putea intra in spatiul special amenajat pentru ARTmania Evenings, participantii trebuie sa prezinte in zona de acces un abonament/ bilet valabil pentru acest eveniment, alaturi de un act de identitate si de unul dintre documentele de mai jos:

  • Certificat de vaccinare impotriva SARS-CoV-2 – persoanele vaccinate pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare 
  • Test RT-PCR pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2 cu rezultat negativ a carui valabilitate sa nu depaseasca 72 de ore de la momentul testarii
  • Test antigen rapid cu rezultat negativ efectuat cu maximum 24 de ore inaintea venirii la evenimentul ARTmania Evenings (sunt valide doar testele prelucrate de catre laboratoare de analize medicale acreditate)
  • un buletin/ carte de identitate prin care sa poata fi dovedita apartenenta dovezii de vaccinare/ testului. 

De asemenea, persoanele care doresc sa participe la eveniment, dar nu au reusit inca sa se testeze, vor avea, la Quantic Club, posibilitatea de a-si face cate un test rapid realizat de personal specializat, test in valoare de 30 de lei/ buc. 

Acele persoane care vor primi rezultat negativ pentru testul rapid (dovada faptului ca sunt sanatoase) vor putea apoi intra in perimetrul evenimentului daca au abonament/ bilet valabil pentru acest eveniment.

Testarea pentru accesul la ARTmania Evenings poate fi realizata la Quantic Club vineri (9:00 – 18:00), sambata (12:00 – 18:00) si duminica (12:00 – 18:00).

Participantii cu varste de pana la 18 ani impliniti pot intra la eveniment doar in baza unui bilet si purtarii unei masti de protectie, fara a fi nevoie de vreo dovada medicala (vaccinare, testare, anticorpi), potrivit prevederilor Ordinului nr. 3.245/1.805/2020 completat la 20.05.2021

Accesul copiilor cu varste mai mici de 12 ani impliniti este gratuit daca sunt insotiti de un adult cu un abonament/ bilet valid si cu o copie a unui act doveditor a varstei copilului. Parintii sau insotitorii au raspunderea pentru siguranta copiilor, organizatorii nefiind responsabili pentru eventualele incidente. Este recomandata purtarea castilor de protectie sau a dopurilor de urechi pentru copiii sub 10 ani.

Organizatorii nu incurajeaza prezenta copiilor foarte mici la astfel de evenimente, unde limita de decibeli ar putea crea efecte negative asupra auzului copiilor, motiv pentru care in spatiul rezervat evenimentului ARTmania Evenings este interzis accesul cu carucioare pentru copii.

Accesul tinerilor participanti cu varste cuprinse intre 12 si 16 ani se realizeaza in baza unui bilet valid si este permis doar daca sunt insotiti de o persoana adulta cu un bilet valid.

  • Newsletter Zile și Nopți:

Newsletter