Blockbuster-ul rusesc SPUTNIK, din 30 iulie la cinema

“De-a dreptul captivant. Mătură pe jos cu multe dintre filmele de la Hollywood.” Alex Saveliev, Film Threat

Blockbuster-ul rusesc SPUTNIK va rula din 30 iulie în cinematografele din toată țara. 

Selectat la Tribeca Film Festival, SPUTNIK este un horror SF care depășește granițele genului și se  metamorfozează într-un thriller psihologic în care jocul actorilor este la fel de spectaculos și intens  precum imaginile terifiante sau coloana sonoră. 

Sinopsis: 

Uniunea Sovietică, 1983. O navă spațială se întoarce pe Pământ, dar doar unul dintre cei doi  cosmonauți mai este în viață. Ce s-a întâmplat la bord rămâne un mister, însă toate indiciile  arată faptul că astronautul a intrat în contact cu o formă de viață extraterestră și nu s-a  întors singur. Un monstru trăiește înăuntrul lui. Iar armata sovietică are planuri sinistre  pentru acest vizitator.

Plasat în timpul Războiului Rece, SPUTNIK ne arată cât de departe poate merge un regim  politic opresiv în încercarea de a câștiga un conflict militar și ideologic. Colonelul  Semiradov, jucat de Fedor Bondarchuk (regizorul Stalingrad și fiul celebrului Sergei  Bondarchuk) este hotărât să se folosească de extraterestru în scopuri ostile, iar fiecare  personaj are proprii demoni de înfruntat. 

Printre cinematografele în care va rula SPUTNIK se numără: rețeaua HAPPYCINEMA® (București, Buzău, Focșani, Alexandria, Bistrița, Bacău, Vaslui și Botoșani), Movieplex  București, Cinema Trivale din Pitești, Cinema Carpați din Sinaia, Cinema Ateneu din Iași,  Cinema Palace Oradea, Cityplex Arta - Sfântu Gheorghe și Cinema Victoria din Cluj-Napoca. 

Filmul este distribuit de HAPPYCINEMA®.

  • Newsletter Zile și Nopți:

Newsletter