România, în fața calificării în sferturi

Naționala olimpică de fotbal are duminică, 25 iulie, un meci deosebit de important în vederea calificării în sferturi. În prima partidă, tricolorii au învins reprezentativa omonimă a statului Honduras. Deși jocul alor noștri nu a fost chiar cel mai bun, rezultatul final a fost favorabil nouă, 1-0, printr-un autogol venit în prelungirile primei reprize. Rezultatul este unul foarte important atât pentru calculele grupei B cât și pentru moralul echipei, pentru că, să nu uităm faptul că hondurienii au terminat pe locul patru la olimpiada precedentă, fiind la un pas de medalie. 

Duminică, 25 iulie, de la 14:00, în direct pe TVR1 și Eurosport, România trebuie să nu piardă partida cu sud-coreenii. Asiaticii nu concep altă variantă în afară de victorie, după ce au pierdut, scor 0-1, meciul de debut cu Noua Zeelandă. O izbândă a noastră ne aduce biletele pentru faza următoare a competiției. Și un meci egal ar fi bun în eventualitatea calificării de pe locul 2. Etapa a treia din faza grupelor se va desfășura miercuri, 28 iulie, de la ora 11:00. România va evolua în compania Noii Zeelande, în vreme ce Coreea de Sud va da piept cu Honduras.

Dacă ne vom califica vom juca în sferturi cu una dintre echipele calificate din grupa A. Până acum, Mexicul este lider cu 3 puncte, după victoria surpinzătoare în fața Franței, scor 4-1, iar pe locul 2 se află Japonia, tot cu 3 puncte, care a învins joi, la limită, 1-0, selecționata Africii de Sud.

Hai, România!

Sursă foto: eurosport.ro

  • Newsletter Zile și Nopți:
 

Newsletter