5 locuri din țară cu street food bun

E vară, iar asta înseamnă că ne mișcăm mai mult, că mergem pe la festivalurile care au început să reapară și că nu mai avem răbdare să stăm să mâncăm la masă, ci preferăm să luăm masa pe drum. Unde mai pui că street food-ul este mult mai delicios și mai surprinzător. Așa că de această dată îți propunem să încerci 5 locuri / food trucks care au în meniu street food deosebit. 

București - Cheese Up @ Acuarela 

Cheese Up este un food truck care și-a stabilit sediul pe frumoasa terasă Acuarela. Îi găsești aici în fiecare zi făcând unele dintre cele mai bune „grilled cheese sandwich” din oraș. De asemenea, ei fac constant „ediții speciale și limitate” de sandvișuri cu tot felul de combinații deosebit de gustoase. De exemplu, CACIOTTA UP, cu brânză caciotta din satul Sârbova făcută de Asociatia Curtea Culorilor, chutney de ceapă, chipsuri de măr, mozzarella & cheddar.   

Adresă: Polonă 40 

Telefon: 0766.440.814

Brașov - O Sole Mio 

O Sole Mio este un mic magazin cu specialități și produse italienești de calitate. Însă, ei fac și sandvișuri pe loc cu ingrediente la alegerea clientului, dintre cele expuse în vitrinele frigorifice. E locul ideal pentru a lua un sandviș la pachet, pentru a-l devora în drumul spre Șaua Tâmpei sau Pietrele lui Solomon.  

Adresă: Michael Weiss 33 

Telefon: 0746.760.309

Cluj - MooMoo Food Truck @ EC Garden 

EC Garden este o grădină urbană în centrul orașului, cu multă natură, food trucks, baruri, drinks, terasă, e pet friendly și are o atmosferă mereu chill. Găsești aici mai multe food trucks care au în meniu multe feluri bune de street food, noi recomandăm să încerci neapărat sandvișurile cu friptură de vită de la MooMoo Food Truck.  

Adresă: Călărașilor 1D

Contact: contact@ecgarden.ro 

Iași - Crave Gourmet

Știi genul ăla de mâncare la care te gândești a doua, a treia zi după ce ai mâncat-o? Sau chiar la o săptămână după? Cei de la Carve fix asta promit: cartofi crocanți, sandvișuri savuroase și o experiența culinară internațională. Și nu-și spun degeaba „gourmet street food”.

Adresă: Carol I 18

Telefon: 0735.335.996

Timișoara - Pulcinella Truck

Pizza este probabil primul fel de street food din istorie, iar cei de la Pulcinella Truck respectă această tradiție și-ți servesc o pizza delicioasă direct dintr-un food truck de pe stradă. Când nu sunt pe Martirilor 102, îi mai găsești și la evenimentele organizate la hub-ul cultural Faber community (Splaiul Peneș Curcanul 4-5). 

Adresă: Martirilor 102

Telefon: 0732.487.680

  • Text de Gruia Dragomir.

  • Newsletter Zile și Nopți:

Newsletter