Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/07/2021
Lifestyle

Cei mai importanți designeri de modă din România își dau întâlnire la cea de-a X-a ediție ”Sibiu Fashion Days”, în zilele de 30 și 31 iulie

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cei mai importanți designeri de modă din România își dau întâlnire la cea de-a X-a ediție ”Sibiu Fashion Days”, în zilele de 30 și 31 iulie Share Cei mai importanți designeri de modă din România își dau întâlnire la cea de-a X-a ediție ”Sibiu Fashion Days”, în zilele de 30 și 31 iulie


Ediția aniversară va avea loc în perioada 30-31 iulie, în Piața Habermann și va fi una spectaculoasă, unde nu vor lipsi colecțiile glamour și concertele live.

În prima zi a evenimentului, de la ora 20, pe muzică mixată de DJ Cipi Hampu, vor fi prezentate publicului cele mai recente colecții ale designerilor: Minelli, Curly Boutique, Yipee Boutique, Anca Mărgineanu – colecție inspirată din costumele populare, Olimpia Ludwic, Alexandra Bucur Sabău, Caramela Wear, Fofy by Euphoria Fashion și Mihaela Cirlugea, Sabina Georgescu și Atelier Bolero.

Sâmbătă, 31 iulie, cu începere de la ora 20, vor defila pe podium, pe muzica mixată de DJ Gadjo, modelele care vor purta creațiile dedicate anului 2021 semnate de designerii: Zetta, Alexandra Calafeteanu, Lena Criveanu, Kinga Varga, Nagun, Pălăria Dădârlat, Fofy by Euphoria Fashion, Annema Shop, brandul de costume de baie Feminise, Dom Perri și George Hojbota. Încheierea evenimentului va fi marcată printr-un concert susținut de Anna Lesko.

Intrarea este liberă, pe baza dovezii vaccinării sau a unui un test RT-PCR negativ nu mai vechi de 72 de ore, în limita locurilor disponibile.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută